Хамелеон з'їдає динозавра

15 березня 2016
POPARADA
Еволюція меблевого світу йде вперед. На зміну застарілим видам меблів приходить сімейство безкаркасних. Завдяки чому популяція крісел-мішків і пуфів переживе ще не один льодовиковий період? Що допомагає їй процвітати і множитися? Про всю цю меблелогію нам розкажуть представники команди POPARADA.

Громіздкі застарілі дивани, крісла, фаршировані пружинами і скріпами, скрипучі стільці, табурети, які тримаються не так на цвяхах, як на чесному слові... Скоро все це піде в минуле і вимре. Головні сьогоднішні тренди - динамічність, легкість, багатофункціональність. Саме в таких умовах і з'явилися на світ безкаркасні меблі POPARADA, які називають також меблями-хамелеонами.

Як розпізнати хамелеона?

Відмінне маскування

Ми розводимо пуфики різних форм, кольорів і розмірів. І навіть якщо жоден екземпляр з каталогу вам не підійшов, нашим дизайнерам буде цікаво створити його за кресленнями і картинками.

Здатність швидко навчатися

Навчені командам, звиклі адаптуватися до потреб людини. Вони самі набудуть потрібної форми і положення. Уявіть, на що здатна тільки сама подушка: зранку мат, вдень ​​каное, ввечері диван.

Здатність до міграції

Легко транспортуються з північної частини квартири в південну, не бояться тривалих перельотів і переїздів містом як наодинці, так і зграями.

Охайність

Чистяться набагато простіше, ніж звичайні меблі, а якщо випадок зовсім запущений - завжди можна замінити зовнішню шкірку... тобто зовнішній чохол на інший.

Самостійність

Кмітливі та приручені. Вам достатньо подати знак нашому менеджеру-консультанту, і далі розумні меблі POPARADA самі знайдуть до вас дорогу.
 
Будьте обережні: якщо безкаркасні меблі оберуть вашу квартиру в ролі середовища для проживання і їм у вас сподобається, чекайте швидкого поповнення. Якщо тільки вам не трапився рідкісний вид кабанчика-одинака, дуже скоро у вас оселиться ціле сімейство крісел-мішків.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше