Гроші....Це добро....Чи це зло?

30 липня 2015
Тanya Balyta
В кожного з нас напевне є повно проблем. Звичайно вони різних видів. В когось сімейні, в когось любовні - без цього нікуди, в когось проблеми зі здоров'ям, а в когось фінансові проблеми. Це напевне проблема і не однієї людини - гроші. Де їх взяти? Куди вони так швидко пропадають? Вони завжди потрібні. Чи коли ти йдеш в магазин, чи кудись їдеш, чи навіть якщо вийдеш просто погуляти, без них тобі не обійтися.

В наш час гроші займають чи не найперше місце в нашому житті. Для декого таки найперше, для таких людей гроші найважливіша річ в житті. Вони живуть заради них.

Гроші мають дві сторони позитивну та негативну. Якщо подивитися з позитивної сторони, то можна побачити багато плюсів. Наприклад, завдяки грошам кожен з нас може придбати все що він захоче, чого нам не вистачає. Також допомогти нашим близьким, рідним чи друзям, коли це буде необхідно. Найбільшим плюсом є те, що завдяки їм ми і живемо. Ми можемо купувати собі їжу, одяг, тобто те, без чого ми не можемо обійтися.Також вирішувати багато наших проблем.

Але якщо подивитися з іншої сторони, то можна знайти дуже багато мінусів. Перш за все це те, що де гроші там завжди проблеми, а особливо якщо це великі гроші. Навколо великих грошей завжди крутяться недуже хороші люди, з чого і починаються проблеми.  Але проблема і в тому, коли їх не вистачає, то це також не дуже добре. Наприклад якщо ця проблема з'являється у сім'ях, а особливо там, де нема кому допомогти. В таких випадках наслідки можуть бути невеселими, може розпастися сім'я, можуть постраждати діти.

Гроші, здавалося б, маленькі листочки паперу, а мають таку велику силу. Вони керують цілим світом. Вони можуть так заманити людину, що вона може вчинити страшні речі, навіть сама цього не усвідомлюючи.

Але все-таки чому така несправидливість? Чому одні мають все і їм ще мало, а інші не мають нічого? Я думаю ці питання не один раз задавало собі багато людей, а відповіді так і не отримали. А можливо це проблема в нас самих? Можливо ми це самі допускаємо? Замість того, щоб робити щось ми сидимо без діла і жаліємо себе!!!
                                                                                                                                                                                                                                     Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше