Google запустив безкоштовний сайт для вивчення ШІ. Розібратися зможе кожен

7 березня 2018
Редакція
Google відкрив всім охочим доступ до сайту Learn with Google AI. Компанія позиціонує ресурс як універсальний хаб для всіх, хто бажає розібратися в побудові базових концепцій машинного навчання, роботі штучного інтелекту, а також їх застосування в реальних задачах.

ain.ua

Це не перша освітня ініціатива компанії: раніше у відкритому доступі з'являлися як просунуті проекти на кшталт програмної бібліотеки TensorFlow, так і простий інтерактивний редактор GIF-зображень із ШІ.
Відмінність "Learn with Google AI" в комплексному підході: на сайті можна відфільтрувати матеріали за рівнем підготовки (від "Дослідника" до "Допитливого кота"), типом контенту і стадією проекту, в якому ви хочете застосувати набуті знання.
Також на ресурсі розміщено безкоштовний 15-годинний курс Machine Learning Crash Course. Раніше він перебував у закритому корпоративному доступі й призначався для працівників Google. Його мета - провести практичний ввід у сферу ШІ. Курс складається з навчальних відео, інтерактивних візуалізацій і більше 40 завдань для виконання. В описі пояснюється, що для проходження потрібен лише базовий рівень знань з алгебри і знайомство з мовою програмування Python. В майбутньому Google обіцяє опублікувати більше курсів і матеріалів.
Джерело: ain.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше