Google запровадив глобальну систему перевірки новин

11 квітня 2017
UAPOST.US
Google запустив глобальну автентифікацію новин. Компанія працюватиме над виявленням сумнівних і неперевірених фактів, щоб користувачі змогли обирати достовірні джерела.
 
uapost.us
 
Така функція з осені минулого року вже працювала для американських і британських користувачів Google News для iOS та Android. Вона довела свою ефективність, тож фахівці Google вирішили удосконалити програму, поширивши її на всі запити сервісу Google News і пошуковика.

Розробники запевняють, що працює вона на всіх мовах.

Що зміниться?

Відтепер поруч з виведеними після запиту результатами пошуку відображатимуться дані ресурсів, які займаються перевіркою фактів.

Короткий коментар міститиме інформацію про те, хто займався перевіркою, та висновок щодо достовірності. Крім цього, новину, яка пройшла перевірку, позначатимуть словами "Fact Check".

Серед корпорацій, що оцінюють правдивість новин: BBC, CNN, The Guardian, The New York Times і ще понад сотня компаній.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше