Геніально прості рецепти краси від зірок Голлівуду

Хто б міг подумати, що таємниця краси у всіх зірок не одна й та ж: "Заходжу в салон, махаю кредиткою і мені все роблять". Виявляється, і зірки, як прості смертні, роблять кавові скраби і поважають оливкову олію. Що ж, тим простіше наслідувати їхній приклад!

Софі Лорен

dazzlingdivas-ladivas.blogspot.com

Краса варта того, щоби за неї боротися.

Лягати в ліжко слід не пізніше дев'ятої вечора. І жодних божевільних вечірок. Хіба що трохи. Температура в спальні повинна бути не вище +21 С. Мерзлячкам спочатку доведеться важко, але краса того варта. Вставати на світанку, не валяючись в ліжку, і відразу ж робити ранкову гімнастику при відкритому в будь-яку погоду вікні. Гантелі обов'язкові. А ще Софі Лорен приймає контрастний душ, п'є 3 літри мінералки щодня і з'їдає один ананас раз на два дні.

Катрін Деньов

fb.ru

Справжня жінка - це розум, привабливість, доброта і почуття гумору. Того ж я чекаю від чоловіків.

"Сонце - ворог гарної шкіри", - вважає Катрін. Зволожуючі креми, сонцезахисні лосьйони і капелюхи з широкими полями допоможуть вберегти ваше обличчя від передчасного старіння. Крім того, Катрін прихильник довгого повноцінного сну, постійних, але не виснажливих занять спортом і суворої дієти.

Мерилін Монро

publimetro.com.mx

Кожен є зіркою і заслуговує право на сяйво.

Вранці королева Голлівуду неодмінно випивала склянку теплого молока і з'їдала два сирих яйця. Цей сніданок давав відчуття ситості майже на весь день. Мерилін ніколи не їла ситних обідів і вечерь, не вживала їжу по годинах і надзвичайно рідко користувалася тарілками. Якщо вона була голодна, то відкривала холодильник: відламувала шматочок сиру, надкушувала смажене м'ясо або яблуко. У якомусь сенсі це можна назвати дробовим харчуванням.

Мерилін вмивалася по 15 разів на день, вважаючи, що шкіра повинна дихати. Замість крему вона використовувала вазелін та оливкову олію. Так само у Монро був власний рецепт антицелюлітних ванн. Це ванни з дуже холодною водою, в яку вона додавала кілька крапель Шанель № 5.

Марлен Дітріх

presstiz.rs

Справжня жінка не хвилюється - хвилює.

Дієта Марлен Дітріх складалася з кави без цукру і води з сіллю. Нічого мучного та солодкого. А легендарно-бездоганна шкіра Марлен - не тільки прекрасна спадковість, а й результат особливого догляду. Крем, який винайшла Марлен Дітріх, називається "Лебединий пух". Він легко засвоюється, не залишає жирних слідів, чудово живить і пом'якшує шкіру, а також дає незначний ліфтинг-ефект. Для приготування "Лебединого пуху" вам знадобляться: яєчний білок, склянка жирної сметани, сік невеликого лимона, 50 грам горілки і столова ложка гліцерину. Всі складові ретельно змішуються і еліксир молодості готовий! Наносити на шкіру найкраще після прийому душу.

Ніколь Кідман

twitter.com

Мені не потрібно роздягатись, щоби бути сексуальною.

Головний принцип Ніколь - ніколи "не засмагати". І все для того, щоби зберегти свіжість і яскравість природної краси, оберігати себе від сонячних променів необхідно з дитинства. Ранок Ніколь починає зі склянки води кімнатної температури. Протягом дня вона випиває ще 6 склянок води.

Розкішне волосся Ніколь Кідман - предмет її особливої ​​гордості та турботи. Після миття вона ополіскує його соком журавлини. Натуральні кислоти нейтралізують дію лужного шампуню. Схожими властивостями володіє також сік грейпфрута і лимона. Кожен місяць Ніколь очищає організм за допомогою спеціальної дієти - протягом трьох днів вона п'є тільки свіжовичавлені соки фруктів і овочів, а також трав'яні настої.

Софі Марсо

tomitatadao.jugem.jp

Життя прекрасне, коли твориш його сам.

Замість гелів для вмивання та тоніків Софі надає перевагу звичайним милу і воді. Але вода повинна бути холодною. Корисно загартовувати шкіру крижаними умиваннями - це зміцнює стінки судин і покращує кровообіг.

Марсо - прихильниця масляного догляду за шкірою. Після кожного вмивання вона зволожує шкіру оливковою олією. Крім цього, Софі приймає олію всередину - ложечку олії потрібно розсмоктувати в роті протягом 20 хвилин.

Мадонна

fishki.net

Фізична краса прекрасна, але ефемерна. Натомість впевненість в собі, що приходить разом з досягненнями ваших цілей, є найпрекраснішою річчю у світі.

Мадонна - людина залізної волі. Уникаючи обідів у ресторанах та інших закладах громадського харчування, вона надає перевагу збалансованій дієті. У складі цієї дієти у великій кількості присутні зернові, овочі, фрукти, а також риба. А ось продукти, що містять цукор і алкоголь - під забороною. Мадонна здійснює щоденні 45-хвилинні пробіжки і 3 рази на тиждень займається виснажливим фітнесом.Один з улюблених рецептів зірки - маска для шкіри навколо очей. 25 гр. вершкового масла, 10 мл. ромашкового настою, 5 мл касторової олії - змішайте та нанесіть за 10 хвилин до ранкового вмивання.

Джессіка Альба

2bmanagement.com

Ми живемо в світі, в якому жінки здатні надерти дупу будь-якому чоловіку.

Постійна дієта (кількість споживаних калорій в межах 1800-2000), літр (або більше) води на добу, і невеликі перекуси між прийомами їжі підтримують Джесіку у відмінній формі.

Для релаксації вона приймає ванни з морською сіллю, запалюючи у ванній кімнаті свічки з ванільним ароматом. Але головне для хорошої зовнішності, на її думку, сімейне благополуччя і любов.

Гвінет Пелтроу

wallpapers.brothersoft.com

Краса - це коли тобі комфортно у твоєму тілі.

Фітнес, органічна їжа, багато води і сонцезахисний крем в будь-яку пору року - ось головні правила, яким слідує Пелтроу.

А ще вона майже не користується косметичними скрабами для тіла, натомість робить їх сама. Рецепт такого скрабу досить простий - коричневий цукор, оливкова (або кокосова) олія і кава крупного помелу.

Щоби зменшити ранкову набряклість навколо очей, Гвінет прикладає до повік охолоджені ложки або ватні спонжі, просочені молоком.

Запобігти появі зморшок навколо рота Пелтроу допомагає гімнастика для обличчя. Улюблена вправа актриси: висунути язик якомога далі, витріщити очі та тримати цю "позу" протягом 30 секунд.

Сінді Кроуфорд

yingtooyoung.tumblr.com

Навіть я вранці не виглядаю як Сінді Кроуфорд.

Сінді була схильна до повноти вже в дитинстві. Все своє життя зірка бореться із зайвою вагою: вона щодня плаває в басейні та в будь-яку поїздку бере із собою міні-степпер. Сінді суворо стежить за тим, що їсть, слабкі алкогольні напої п'є виключно "з нагоди", і раз на місяць обов'язково сидить на очисній капустяній дієті.

Її "таємний еліксир молодості" - термальна вода власного приготування. Нічого складного - залийте в пульверизатор рідину, що складається з очищеної води і коров'ячого молока в рівних пропорціях, і зволожуйте цим складом шкіру протягом дня. Молоко краще використовувати незбиране.

Джулія Робертс

hochu.ua

Коли в мене є вибір між нормою і божевіллям, я вибираю божевілля.

Джулія Робертс не відповідає класичним канонам краси, але саме вона - справжня Красуня всіх часів і народів. У Джулії приголомшлива посмішка, за якою вона ретельно стежить і регулярно чистить зуби... полуницею. У полуниці багато вітаміну С, а він - природний відбілювач.

Для догляду за волоссям Джулія Робертс використовує звичайний майонез, який вона наносить на волосся по всій довжині замість маски.

Для того, щоби підтримувати себе у формі, зірка прибирає будинок і грає з дітьми. "Домашні турботи чудово позбавляють від стресу і допомагають бути підтягнутою", - говорить Джулія. Втім, вона не забуває про регулярні тренування і біг щоранку.

Одрі Хепберн

gunxeber.com

Краса жінки не в зовнішності, справжня краса відображена в її душі. Це турбота, яку вона дарує з любов'ю, пристрасть, яку вона проявляє.

І наостанок 9 рецептів краси від незрівнянної Одрі Хепберн. Можливо, це найкращі та найкорисніші поради, які одна жінка може дати інший.

Щоби губи стали спокусливими, говори добрі слова.
Щоб очі були красивими, випромінюй добро.
Щоби фігура була стрункою, поділися їжею з голодним.
Щоби волосся було красивим, дозволяй дитині проводити по ньому пальчиками раз в день.
Для впевненості ходи зі усвідомленням того, що ти не одна.
Люди більше, ніж речі потребують реставрації, заохочення і прощення. Ніколи нікого "не викидай".
Якщо тобі знадобиться рука допомоги, вона завжди при тобі - твоя власна. Коли станеш старше, зрозумієш, що у тебе дві руки: одна, щоби допомагати собі, інша - щоби допомагати іншим.
Краса жінки не в одязі, фігурі чи зачісці. Вона - в блиску очей. Адже очі - це ворота до серця, де живе любов.
Краса жінки і не в зовнішності. Справжня краса відображена в її душі. Це турбота, яку вона дарує з любов'ю; пристрасть, яку вона проявляє.
Краса жінки зростає разом з її роками.

(via)

Радимо вам також почитати:
24 правила доглянутих дівчат
Рецепти розкішного волосся
Те, що повинна знати кожна дівчина та жінка
10 продуктів, що зроблять вашу шкіру ідеальною

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше