Футбол - гра на мільйони... прихильників!

25 листопада 2016
Anastasia Nazarenko
Місце у турнірній таблиці для футболістів - це одна справа, а рейтинг популярності, що вимірюється кількістю підписників-шанувальників і їхніх лайків - зовсім інша. Втім, не менш важлива. Особливо в одній із найпопулярніших соц.мереж - Instagram.

Тож давайте складемо рейтинг 5 найвідоміших та найпопулярніших в Instagram спортсменів - футболістів! До речі, варто зазначити. що кількість шанувальників у цих красенів рахувати доводиться мільйонами!
 

№1 Кріштіану Роналду - 83, 3 млн

Португальський футболіст, нападник збірної Португалії та іспанського клубу "Реал Мадрид". Триразовий володар Золотого м'яча 2008 (за версією "France Football" та ФІФА), 2013 та 2014 років. Чотири рази ставав другим футболістом світу 2009, 2011, 2012 та 2015 років. Третій футболіст світу 2007 року.

Сторінка: www.instagram.com/cristiano
 

№2 Неймар - 62, 3 млн

Бразильський футболіст. Нападник збірної Бразилії та іспанської "Барселони".

Сторінка: www.instagram.com/neymarjr
 

№3 Ліонель Мессі - 59, 7 млн.

Аргентинський футболіст, нападник. Рекордсмен за кількістю забитих м'ячів у складі збірної Аргентини та іспанської "Барселони".

Сторінка: www.instagram.com/leomessi
 

№4 Девід Бекхем 30, 9 млн.

Футболіст, півзахіснік, раніше - капітан збірної Англії. Відомій не лише спортивними досягненями, а й численними зйомками у телерекламах напоїв та одягу. Бекхем - фотомодель, його неодноразово визнавали одним із найяскравішіх метросексуалів світу.

Сторінка: www.instagram.com/davidbeckham
 

№5 Хамес Родрігес - 27, 1 млн.

Колумбійський футболіст, атакуючий півзахисник клубу "Реал Мадрид" і збірної Колумбії.

Сторінка: www.instagram.com/jamesrodriguez10
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше