Європейська Україна починається з тебе!

11 червня 2014
Lesya Holoyad
Побувавши на Зборівському озері я була приємно вражена, але і неприємно розчарована. На території берега побільшало табличок із закликом "Не смітити!", тепер вони висять не лише на деревах, але й на окремих стовпах. Я вас запевняю - не помітити не можливо. Але чи то зборівчани хворіють на сліпоту, чи то яка біда - сміття було, є, буде. Як довго буде? Тут я дозволю собі зазирнути в тему політики, суспільства та моралі українців.

В України новий президент. Поки що цей чоловік нічого поганого, злочинного, протизаконного не зробив нікому, але ж де там, на кожному кроці, в кожному місті, на кожній лавочці подвір'я чути лише одне - діла з нього не буде, новий Янукович та ще й не українець по суті. В цьому головна проблема українців - занадто поспішні висновки і вічна критика, навіть якщо б це був ангел з небес, крила йому також - обрубають.

Звичайно, я згідна, що, в силу революційних подій і злочинного режиму Партії Регіонів, всі з обережністю ставляться до нової влади. Але давайте зберігати вихованість, людську мудрість та повагу в усіх ситуаціях!


Тема вихованості та моралі - головна тема та шлях кожного свідомого українця. Наша країна чітко обрала шлях розвитку - це Європейський союз. Погодьтеся, що не лише за красивими картинками та інформацією ЗМІ ми знаємо, що життя там сповнене мудрості не лише у політиків, але і у людей.

Мудра та вихована людина не буде критикувати владу, вона буде діяти, якщо це потрібно, або радикально проти, або радикально за, підримуватиме, адже це для благоустрою держави. Підтримати може кожен, дрібничками - допоможи біднішому, викинь сміття у відро, а не поряд з відром чи, куди гірше, - на землю, серед дороги. Плекай українське, жодного дня не дозволь собі випити більше норми чи курити в людному місці. З цього й починається українська Євпора. Набагато патріотичніше буде саме це, ніж биття себе в груди, що любиш Україну, а через декілька хвилин лайка, яка лунає з твоїх уст. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше