Етно, бого і ботаніка: маркет "Всі. Свої | Дім та декор" зустрічає весну

20 лютого 2017
Редакція
На Десятинній, 12 весна настане достроково! Вже в останні зимові вихідні, 25 і 26 лютого, тут відбудеться найбільший зелений і креативний дизайнерський маркет столиці "Всі. Свої | Дім та декор".
 
"У 2017-му експерти Інституту кольору Pantone назвали кольором року greenery - відтінок свіжої зелені. Він символізує нові починання і відображає прагнення людей до змін і єднання - з природою і один з одним, - розповідає автор проекту "Всі. Свої" Анна Луковкіна. - Саме greenery ми вирішили використати в якості основного колористичного акценту першого в новому сезоні маркету декору. Адже це - колір справжньої весни: тієї весни, за якою всі так скучили."
 
Побачити, наскільки ефектно колір року виглядає в реальному інтер'єрі, можна буде безпосередньо на Десятинній, 12. Маркет, для якого вибрали життєрадісну тему "Весна вдома!", обіцяє бути дуже яскравим і веселим. На зміну спокою скандинавського стилю і холодної відстороненості мінімалізму в якості ключових трендів зараз приходить душевна "циганщина" та іронічна еклектика стилю бого, а також барвисті етно-мотиви. І всі вони вже знайшли своє відображення у свіжих роботах вітчизняних дизайнерів.
"Всі. Свої | Дім та декор" збере на 3 поверхах близько 150 найкращих українських брендів м'яких і каркасних меблів, світильників, домашнього текстилю, різноманітного посуду і кераміки ручної роботи, а також декору та інших товарів для дому.
 
Для зручності гостей територія маркету буде розбита на зони, залежно від представленої категорії товарів, а на відкритих терасах з видом на Поділ традиційно облаштують смачний фуд-корт.
 
Повністю оновити інтер'єр своєї квартири або офісу до нового сезону або ж просто підібрати кілька яскравих весняних акцентів можна буде 25 та 26 лютого на Десятинній, 12 з 10:00 до 20:00.

Вхід вільний.

Деталі заходу: www.facebook.com/events/1217794094956073
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше