Друк на футболках — ексклюзивні зображення лише для Вас

Однотонний одяг виглядає цілком стильно, але його привабливість значно пожвавлюється нанесенням найрізноманітніших зображень.

Речі від знаменитих дизайнерів зазвичай коштують багато грошей. Що робити, якщо є бажання виглядати чудово за помірну ціну? Дозволити собі носити модні майки, кофти, футболки з барвистими, ексклюзивними картинками може практично кожен, завдяки креативній київській студії "ВідбитОК".



Талановиті майстри приблизно за кілька хвилин можуть перетворити ваш нічим не примітний одяг на унікальний предмет гардеробу для елегантних чоловіків і стильних леді, які розбираються в сучасних модних тенденціях.

Багатьох споживачів швидше за все також зацікавить питання, в який спосіб здійснюється нанесення логотипу на футболки. Адже від способу друку залежить якість зовнішнього вигляду виробу і термін його експлуатації.

Способи нанесення графіки на сучасні предмети гардероба

Відразу хочеться заззначити, що за допомогою передових технологій можна нанести будь-які зображення, які зроблять Ваш одяг унікальним і зовні привабливим. У літній футболці з красивим фотозображенням, тематичним написом, символічними атрибутами або брендовими лого Ви завжди будете в тренді і відповідно в центрі уваги в колективі, який Вас оточує.
Технологія друку на тканині будь-якого кольору є якісною та швидкою, а нанесення графіки відбувається за допомогою флексу або термотрансфера. У першому випадку малюнок вирізається на плоттері по контуру, а потім наноситься безпосередньо на саму тканину. При цьому використовується метод аплікації, де кожен колір тонкої полімерної плівки (флексу), вирізається окремо, а потім наноситься поступово на поверхню матеріалу. При використанні представленого способу друку варто відзначити, що в такому випадку не допускається використання градієнтів і плавного переходу тональності.
З термотрансфером все трохи простіше. Спочатку зображення створюється за допомогою лазерного принтера, а потім під дією термопресу наноситься на предмет одягу.
 
На закінчення хочеться додати, що всі вищеперераховані сучасні способи друку гарантують відмінний результат на матеріалах будь-якого кольору. Вибір способу нанесення зображень залежить від якості матеріалу, його складових особливостей, виду ілюстрації та призначення готового виробу.

Обкладинка - pinterest.com. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше