Догляд за шкірою в зимову негоду: косметика Made in Ukraine

13 лютого 2017
Редакція
Всім без сумніву відомо, що холод негативно впливає на стан нашої шкіри. І саме в зимовий період вона потребує особливого догляду та захисту. Але як вберегти обличчя, руки та волосся від морозу? Ми підготували підбірку українських брендів натуральної косметики, чиї чудо-засоби допоможуть вам навіть у найсуворіші морози насолоджуватися "оксамитовою" шкірою. 

ЯКА

Українська марка ЯКА однією з перших, ще з 2005 року почала виготовляти натуральне мило ручної роботи. Рослинні та ефірні олії – ось головна особливість бренду. Дотримуючись традицій та слідуючи старовинним рецептам, компанія гарантує високу якість, користь та приємний аромат усієї продукції.
 
У своєму виробництві ТМ "ЯКА" використовує сировину, що відповідає найвищим європейським стандартам.

В асортименті представлено кілька серій продукції, а саме: аптекарська, косметична, з органічними складовими, засоби для щоденного догляду, а також спеціалізована серія "GREEN CARE" для чоловіків. Усі лінії товарів постійно доповнюються актуальними новинками, серед яких ви знайдете засоби комплексного догляду за волоссям, шкірою, обличчям та тілом. 

Обираючи косметику бренду "ЯКА", ви отримуєте справді екологічно чистий продукт, якість якого ви відчуєте одразу.

Для догляду за шкірою в зимову негоду бренд ЯКА рекомендує:

Взимку руки першими починають страждати від зниження температури та морозяних вітрів. Як результат шкіра стає сухою, червоніє, на ній з’являються тріщинки та лущення. Тому рукам потрібен особливий догляд. Натуральне рідке мило для рук на основі KRIO екстракту ромашки чудово підходить для сухої та чутливої шкіри. Ідеальний м’який засіб, який зволожує, тонізує та дбає про ваші руки. А крем на основі олії Ши чудово зволожує, сприяє відновленню амінокислот в шкірі та позитивно впливає на її стан.
 
Вершки для обличчя на основі еластину гарантують дбайливий догляд та ідеальне живлення шкіри. Цей крем рекомендовано використовувати для щоденного догляду, наносити вранці під макіяж або для нічного зволоження.
 
Зробити замовлення та ознайомитись з асортиментом ви можете на сайті

Svija

Взимку наша шкіра потребує особливого догляду, адже несприятливі зовнішні умови можуть зробити шкіру сухою, зневодненою та чутливою. Насамперед, для краси та здоров’я дуже важливо мати комплексний підхід до зимового догляду – починаючи від м’яких засобів для очищення шкіри й волосся, закінчуючи поживними кремами.

І все це ви можете знайти в українського виробника натуральної косметики Svija. При виготовленні засобів використовуються лише м’які компоненти рослинного походження, які дбайливо та ніжно доглядають за шкірою та волоссям.

Для догляду за шкірою взимку бренд Svija рекомендує 5 засобів-musthave

Гідрофільні олійки для очищення, які мають дуже м’яку дію та при контакті з водою перетворюються в ніжну білу емульсію. В асортименті є олійки, , спеціально розроблені для різних типів шкіри. Вони чудово очищують шкіру та пори від косметики та забруднень, при цьому живлять та знімають подразнення і запалення.
 
Тоніки для обличчя на основі гідролатів трав. Вони не лише зволожують, але й насичують шкіру корисними мікроелементами. Для сухої шкіри підійде тонік, збагачений пантенолом та екстрактами зародків пшениці й алое вера, а для комбінованої/масної шкіри - збагачений алантоїном та екстрактами імбиру і петрушки.
 
Поживні креми для обличчя. Взимку необхідне не лише живлення та захист від холоду, але й зволоження, адже сухе повітря у приміщеннях може зробити шкіру зневодненою. Креми для обличчя від Svija мають потрійну дію – живлення, захист та оптимальне зволоження. Вони також збагачені провітамінами В5 та рослинними екстрактами, які насичують шкіру корисними елементами. Не забудьте наносити крем за 30-60 хв, до виходу на вулицю.
 
Маска для волосся. Взимку важливо доглядати за шкірою голови та волоссям, адже холодне повітря, вітер, мороз роблять його сухим та ламким. Svija пропонує чудові кремові маски з олією зародків пшениці та екстрактами ехінацеї та лопуха. Також засіб збагачений пантенолом, який захищає волосся від непогоди та робить його блискучим та гладеньким.
 
Крем для тіла. Шкіра тіла, як і обличчя, також потребує живлення. Бренд пропонує креми, що містять гідролат троянди та олію ши, живлять шкіру, зволожують та захищають. Щоб досягти максимального ефекту, краще наносити крем одразу після душу на трохи вологу шкіру – вона буде вдячна вам.
 
Також компанія Svija продовжила святкові знижки, які на деякі позиції досягають 40%! Тож у вас є гарна нагода побалувати свою шкіру натуральним доглядом. З усіма знижками можна ознайомитися на сайті в спеціальному розділі.

Сайт
Facebook
Instagram 

ProGreen

Молода українська компанія ProGreen створює натуральну косметику ручної роботи. Засновники бренду переконані, що невід’ємною частиною сучасного здорового способу життя є догляд за шкірою обличчя та волоссям.

Косметика ProGreen розроблена для людей, які дбають не тільки про свою красу, а й про здоров'я. Вона ефективна і корисна, тому що відповідає природі людини. Свою продукцію виробники виготовляють за власною унікальною рецептурою, використовуючи якісні натуральні компоненти, серед яких рослинні екстракти, олії, пептиди, вітаміни та мінерали, необхідні для здоров’я та краси кожної жінки.

В асортименті ви знайдете косметичні засоби для догляду за обличчям, тілом та волоссям, які збагатять вашу шкіру корисними мікроелементами та допоможуть захистити її від впливу навколишніх факторів.

Для догляду за шкірою в зимову негоду бренд ProGreen рекомендує:

В інтернет-магазині бренду ProGreen представлені засоби догляду та спрямовані на захист обличчя в холодну пору. Креми мають протизапальну, відновлювальну і заспокійливу дію. Вони також містять вітамінний комплекс і д-пантенол, котрі поліпшують стан шкіри. Ваше обличчя залишається ніжним і доглянутим за будь-яких умов!

Тонізуючий тонік підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Він м'яко очищує і заспокоює шкіру. Має регенеруючі, антиоксидантні, а також імуностимулюючі властивості. Підвищує пружність шкіри і повертає здоровий колір обличчя. Достатньо нанести перед сном і до ранку ваше личко знову сяятиме та прекрасно виглядатиме!
 
Переглянути весь асортимент та замовити один з цих чудових засобів можна на сайті або у Facebook.

Ambra

Ambra – львівський бренд, заснований у 2010 році. Спочатку основним напрямком компанії була розробка рецептів і виготовлення гіпоалергенного мила. До сьогодні ж її асортимент значно розширився та включає в себе широкий спектр засобів для догляду за шкірою. Особливе місце серед усіх товарів бренду займає дитяче гіпоалергенне мило, яке вони почали виробляти одними з перших в Україні. 

Для виробництва своєї продукції компанія Ambra використовує лише натуральні компоненти, покликані дбайливо доглядати за шкірою. Особливість їхнього мила в тому, що виготовляється воно з високоякісних рослинних натуральних продуктів холодним способом "з нуля", без використання готових мильних основ. Це єдиний спосіб, що дозволяє зберегти всю корисність закладених в мило інгредієнтів.

Львівська миловарня Ambra повертає час назад, відроджуючи втрачені рецепти краси і знання про цілющі властивості рослин.

Для догляду за шкірою в зимову негоду бренд Ambra рекомендує:

Крем-суфле – це універсальний засіб, що підходить для обличчя, тіла та навіть волосся. Швидко всмоктується та забезпечує дбайливий захист шкіри. Крем-суфле «Какао-мигдаль» насичене жирними кислотами, що сприяють зволоженню шкіри, відновлюють її та уповільнюють процеси старіння. Крем-суфле "Авокадо-Ши" сприяє зволоженню, омолодженню шкіри, усуває такі проблеми як: сухість, лущення, в'ялість, втрата еластичності. Ідеально підходить для зимового переохолодження. Добре знімає запалення, стимулює регенерацію пошкоджених клітин.

Для захисту волосся бренд Ambra пропонує чудові олійки, які швидко всмоктуються і прекрасно живлять, захищають та розгладжують волосся, надають йому здорового блиску й шовковистості, мають виражений кондиціонуючий ефект, що зменшує статичний заряд.
 
Ознайомитись з усім асортиментом бренду ви можете на сайті, або в Facebook

Shaka

Shaka – це молодий український бренд авторської натуральної косметики ручної роботи. Звичайне захоплення дівчини-миловара переросло в улюблену справу життя - так було засновано бренд.

Особливістю цієї натуральної косметики є те, що всі засоби виготовлені за особливими авторськими рецептами з ретельно відібраних інгредієнтів, особисто перевірених і протестованих. Завдяки натуральному складу та відчутній ефективності, продукція Shaka набула чималої популярності серед українських жінок.

В інтернет-магазині бренду є можливість не лише вибрати базову косметику для щоденного догляду, а й звернутися за індивідуальним засобом, склад якого ідеально підходитиме саме для вашого типу шкіри з урахуванням всіх побажань і особливостей.

В асортименті товарів представлений широкий вибір продукції для догляду за шкірою обличчя, тіла, спеціалізована косметика для чоловіків, а також цікаві подарункові набори, які будуть доречними для будь-якого приводу чи ситуації.

Для догляду за шкірою в зимову негоду бренд Shaka рекомендує:

Команда бренду Shaka переконана, що догляд за обличчям – це зовсім просто. Оскільки взимку наша шкіра найчастіше страждає від сухості та лущення, вона потребує інтенсивного зволоження та захисту. Натуральне вівсяно-медове мило з вітаміном В допоможе позбутися ознак безсоння і нервового напруження, а також допоможе в боротьбі з дрібними недоліками. Медова частина мила захищає шкіру від пересушення і живить її.

Ніжні та ароматні гелі для душу Shaka подарують заряд бадьорості та енергії. В їхньому складі присутні масла, які живитимуть шкіру і насичуватимуть її вітамінами. Взагалі особливість лінійки гелів Natural Feelings - в лікувальних властивостях. Ефірні масла в їх складі підібрані таким чином, щоб впливати на фізіологічний стан людини. Наприклад, можна підібрати для себе гель, який буде захищати від застуди або зміцнювати судини.
 
Переглянути асортимент можете на сайті та у Facebook, Instagram

Beautiful you

Молодий український бренд з промовистою назвою Beautiful you пропонує натуральну зелену косметику, доступну для кожної сучасної жінки.

Компанія працює на таких принципах: екологічність, дієвість, доступність та 100% українського виробництва. Результат – косметика, до складу якої входять лише якісні екстракти вітчизняної розробки, мінерали та натуральні олії. Вдало поєднавши їх з еко-сертифікованим емульгатором, їм вдалося створити високоякісну зелену косметику з усіма необхідними складовими.

В асортиментів представлений широкий вибір продукції для догляду за обличчям та тілом, які повністю відповідають особливостям та підходять для різних типів шкіри.

Для догляд за шкірою в зимову негоду бренд Beautiful you рекомендує:

Найактуальнішою проблемою в зимову пору для кожної жінки - є захист шкіри рук та обличчя від впливу навколишніх факторів. Бренд Beautiful you рекомендує нам чудові комплексні засоби для живлення та зволоження. Живильна маска для обличчя з комплексом олій, рослинних екстрактів і висівок відроджує шкіру, насичує її життєвою силою та енергією, надає їй квітучий вигляд, робить пружною, шовковистою та сяючою.
 
Захисний крем для рук з бджолиним воском надійно захищає від несприятливих умов зовнішнього середовища. Ефективно живить шкіру рук, пом'якшує її, усуває почервоніння і лущення. Бджолиний віск має чудову пом'якшуючу, живильну і протизапальну дію, сприяє швидкому загоєнню пошкоджень, сповільнює зневоднення і старіння шкіри.
 
Ознайомитися з рештою асортименту ви можете на сайті.

Гарної вам зими і сяючого вигляду! ;) 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше