Де в Україні найвища ялинка?

30 грудня 2016
Олена Українка
У всіх містах України сяють новорічні ялинки, створюючи святковий настрій для місцевих жителів. Тож УНН склав рейтинг зелених красунь та визначив, де ж встановили найвищу ялинку в Україні.
 
vsviti.com.ua
 
Так, найвищою ялинкою цього року, як і минулого року, стала ялинка у Харкові, побивши свій минулорічний рекорд на 70 сантиметрів. Її висота становить 36,7 м.

Друге місце посіла новорічна красуня у Чернівцях, сягнувши 30 метрів. У Чернівецькій міській раді розповіли, що ялинка цього року жива та була привезена із карпатських лісів.

На третьому місці опинилися ялинки Києва, Рівного та Луганська. Всі три дерева мають висоту 26 метрів.

Найпопулярнішою висотою обласних ялинок цього року стала висота 20 метрів. Такі дерева уже стоять у Львові, Кропивницькому, Одесі, Ужгороді, Запоріжжі, Херсоні та Луцьку.

18-метрові зелені красуні стоять на головних площах Житомира, Чернігова, Тернополя, Маріуполя, Миколаєва та Івано-Франківська. І, водночас, такі новорічні дерева є найнижчими у рейтингу.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше