Найкращі подарунки для дитячої творчості

17 січня 2017
KidsTSO

Напередодні свят більшість батьків починає хвилювати питання, чим здивувати дитину. Якщо ви шукаєте водночас незвичайний та корисний подарунок, який допоможе дитині розвивати свої здібності та робити кроки до успіху у навчанні, зверніть увагу на товари для дитячої творчості.

Серед сучасних моделей є варіанти, виготовлені з екологічно чистих та безпечних матеріалів — натурального дерева, з використанням безбарвного масла у якості покриття. Познайомимось ближче з найсучаснішими товарами серед продукції для дитячої творчості.

Дитячий мольберт-трансформер

Унікальна конструкція ніжок мольберта дозволяє йому "рости" разом з дитиною. Він має одразу дві поверхні для малювання маркером та крейдою. Ця властивість дає двічі більше простору для творчості та можливість використання мольберта одночасно з кимось.

Поличка для аксесуарів дозволяє тримати усе необхідне поруч. Такий мольберт можна скласти, що робить його легким у зберіганні та перенесенні.

Дитячий мольберт для малювання — це чудовий подарунок маленьким художникам на довгі роки.
 

Набір для малювання

Такий набір має вигляд коробочки, ознак зовсім незвичайної! Її поверхня має дві сторони для малювання маркером або крейдою, а всередині є все необхідне для створення власних шедеврів: кольорова крейда, маркери, губка для стирання та інше.

Ця коробочка дуже зручна у використанні, завдяки можливості встановити її поверхню під нахилом та не втрачати необхідні аксесуари, тримаючи їх у надійному сховищі, завжди під рукою. 
 

Парта-мольберт

Якщо дитина навчається у школі або тільки робить перші кроки у читанні та писанні, буде доцільним забезпечити її власним "робочим місцем". Конструкція такої парти дозволяє збільшувати її висоту за рахунок ніжок. Тобто одна парта буде комфортною для дітей різного віку, а також упродовж зростання малечі від дошкільного віку.

Також така парта доповнена двосторонньою дошкою для малювання маркером або крейдою. Її можна встановлювати на стільниці декількома способами, обираючи найзручніший для себе. Спеціальна поличка дозволяє зберігати підручники та необхідні аксесуари поруч.

Парта-мольберт — це унікальний та дійсно функціональний продукт, який допоможе у навчанні та розвитку творчих здібностей.
 


Як бачимо, сучасним дитячим товарам для малювання є чим здивувати. Вони будуть для дитини незамінними та корисними помічниками, а також стануть чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру.

Обрати подарунок малечі можна на сайті товарів для дитячої творчості від українського виробника Компанії ТСО - kids.tso.com.ua.

Гарних вам свят!
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 5 січня 2017
Варто було б ще подарувати дитині камеру, щоб вона робила гарні знімки.
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше