Бізнесу байдуже, який зараз період!

10 жовтня 2014
Masha Zagirska
Чому для бізнесу сьогодні – це завтра!? Дуже рідко буває момент, коли ти впевнений, що ось зараз саме той час. Бізнесу байдуже, який зараз період! Це як голод - ви хочете їсти незалежно від політичного устрою. У бізнесі так само: коли бажання заробітку більше, ніж лінь, тоді починаєш працювати інтенсивніше.
 
Зміни, які відбуваються в світі, відображаються на бізнес-процесах компаній.

Не можна одразу побудувати бізнес-процеси і думати, що вони будуть завжди успішним. Такий підхід не спрацює, тому що бізнес-процеси - це як живий організм, який потрібно контролювати, добудовувати, адаптувати, а іноді просто зупинити і почати по-іншому!

Відомий американський бізнес-мислитель українського походження Адріан Сливоцький для побудови бізнес-процесів пропонує використовувати власну методику - систему покрокового прийняття рішень. Такий підхід дозволяє краще зрозуміти, що відбувається в компанії, і що потрібно змінювати.
Якщо працювати за цією методикою з командою, це значно зменшить опір ваших колег до впровадження змін, адже зміни - це завжди стрес для компанії і команди.
 
Варто пам'ятати: людині властиво помилятися, але тільки помилки бізнесменів можуть вимірюватися втраченими мільйонами або мільярдами доларів.
 
Насправді, справжньому бізнесу нічого не заважає. Так, є більш-менш пільгові умови, на противагу їм податкове навантаження. Однак справжній бізнес може працювати в будь-яких умовах, тому він і є бізнесом, адже завжди може пристосуватися, завжди знає, як краще використати цей момент.
 
Клієнт завжди однаковий, а невдоволений клієнт – найкращий радник бізнесу!
 
Так… у нас може бути інша їжа, погляди, віросповідання, але клієнт завжди хоче віддати гроші за щось дуже йому корисне – варте тих грошей, або щось, що в грошах на даний час не виміряти. Ми всі люди світу і ми ніколи не будемо ментально особливими тільки тому, що живемо на певній території - цей час закінчився.

Правда в тому, що клієнт змінюється: те, що люди хотіли 20 років тому, відрізняється від того, що хочуть зараз. 20 років тому ми хотіли їсти, а сьогодні хочемо смачної їжі, ми хотіли мати будь-яке житло, а зараз хочемо мати екобудинок. Ми мріяли, щоб у наших дітей була можливість вчитися, а сьогодні ми хочемо вчитися в 6-ти університетах відразу онлайн. Час змінився, відповідно, змінився клієнт. Для бізнесу важливо свого клієнта знати і розуміти!
 

У кожному потоці в той чи інший час виникають структури, які якісно задовольняють потреби даного потоку. Успіх створеної структури залежить від якості послуг, що там надаються.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше