Безкоштовні курси української мови стартували на Спільнокошті

22 червня 2016
Оксана Аті
Волонтерський проект Безкоштовні курси української мови існує більше трьох років, має 1795 випускників. Понад 80 активістів безкоштовно працюють по всій Україні, популяризуючи українську мову та культуру.

Мета - підвищення загального рівня володіння українською мовою серед широкого загалу (насамперед у регіонах зі звуженою сферою вживання української).
   
Безкоштовні курси української мови нині діють у 16 містах: Дніпропетровськ, Дружківка (Донецька обл.), Запоріжжя, Київ, Кіровоград, Костянтинівка (Донецька обл.), Краматорськ (Донецька обл.), Маріуполь (Донецька обл.), Львів (для переселенців), Одеса, Слов'янськ (Донецька обл.), Сіверодонецьк (Луганська обл.), Тернопіль (для переселенців), Харків, Херсон, Чернігів. У різний час Безкоштовні курси української діяли також у Вінниці, Донецьку, Житомирі, Калуші, Кременчуці, Луганську, Миколаєві, Севастополі, Сумах, Черкасах.

Щиро вдячні за підтримку!
Безкоштовні курси української мови на спільнокошт
Записатися на безкоштовні курси української мови
Миколайчики на схід
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше