Barbie в Instagram

Тепер за популярною лялькою-білявкою можна стежити в Instagram. Під ніком @barbiestyle Barbie відкриває лаштунки свого гламурного життя.

"Я американка, яка любить американський стиль. Легенька джинсова сорочка без рукавів виглядає вишукано завдяки яскравим сонячним аксесуарам і, звісно, модному відтінкові рожевого!" – так звучить її перший пост.
 
Що ж, Barbie, справді, є що сказати про світ моди та стилю: за більш ніж 50 років своєї кар'єри вона долучилася до різноманітних проектів разом з такими гучними іменами у модній індустрії як Calvin Klein, Cartier, Gucci, John Galliano, Karl Lagerfeld, Christian Louboutin, Versace, Vera Wang, знімаючись для обкладинок журналів, виступаючи музою, надихаючи на створення ексклюзивних образів.

У своєму Instagram-аккаунті Barbie ділиться своїми "луками".
 
Роздумує над тим, що в вдягнути та взяти у подорож.
 
Відпочиває.
 
Розповідає, що сніданок – це важливий прийом їжі, з чим ми погоджуємося! :)
 
Ділиться враженнями про тиждень моди у Нью-Йорку.
 
Згадує минуле.
 
І ділиться планами на майбутнє.
 


Не знаю як ви, а я заінтригована і боюся, що буду стежити за цією особою й надалі. А ще, напевне, піду і витягну з коробки свою Barbie, вона у мене брюнетка :), і подумаю над тим, як освіжити її гардероб, не скажу якої давності :)

А ви зберегли свою першу барбі? :)


З іншими матеріалами автора можна ознайомитися тут.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше