Авторське ательє BestSkin: "Для нас шкіра – це пристрасть, а не ремесло"

10 червня 2015
Редакція
По-справжньому успішних і щасливих людей завжди оточують гарні речі. Не будемо вдаватись в подробиці, звідки взялась така закономірність. Тут є цілий океан тверджень, якими користуються представники тієї чи іншої сфери, аби передати зв’язок між вмінням цінувати красу і здобувати безперечний успіх у всьому.
 
Важливо інше: ставлення до власного творіння самого виробника та надихаюча сила предмету, створеного з любов’ю, для споживача. Тобто, їх своєрідний тандем.
 
Нині хочеться познайомити вас із BestSkin – компанією, яка віддала перевагу мистецькому підходу у створенні продукції з натуральної шкіри. Зірка BestSkin зійшла на українському ринку в 2011 році. Талановиті майстри створюють унікальні аксесуари з екзотичної шкіри, зокрема – шкіри крокодила, ігуани, страуса, пітона, ската і навіть морської змії. Але варто зазначити, що множинність тут досить умовна – кожен виріб народжується виключно таким, яким його хоче бачити майбутній власник.
  Чохол для iPhone 6, лапа страуса 

Погодьмося, кожен з нас хоч раз у житті бачив, як оживає мрія. І всі до єдиного пам’ятають те піднесення, що починало тоді скеровувати життя у позитивне русло.
 
Авторське ательє BestSkin – це низка талановитих художників, які поставили перед собою мету бути особливими у світі шкіряних виробів. 
 
Про діяльність з дня заснування компанії й до сьогодні можна впевнено сказати: майстри своєї справи упевнено торують шлях до визнання поміж вибагливих споживачів. Кожен аксесуар, виконаний зі справжньою любов’ю до матеріалу і повагою до побажань клієнта, є неповторним зразком поєднання таланту і майстерності.
  Клатч жіночий зі шкіри пітона
 
Саме абсолютна унікальність творінь BestSkin є основною і безпрограшною пропозицією для тих, хто володіє мистецтвом жити красиво. Майстри пропонують незбагненне поєднання ексклюзивної якісної шкіри з деревом і сталевими елементами декору єдиного у своєму роді виробу, який ожив виключно для майбутнього власника.
 
Авторське бачення майстрів BestSkin, здавалося б, є запорукою того успіху, що вони вже мають. Але це не зовсім так – їх успіх полягає також у тісній співпраці з клієнтом. 
 
Бажання замовника – то є частина творчої справи виготовлення аксесуару, що має нести відмінну енергетику гармонії матеріалу, бажання клієнта і, врешті, майстерного виконання.
 
Кажуть, що тільки повна відповідність "обгортки" і наповнення здатні створити бренд. Бренд, який говорить сам за себе та не потребує надмірної реклами. Саме це можна впевнено сказати про аксесуари для мобільних телефонів і цифрової техніки, обгортки для книг і документів, сумки, клатчі та ремені від BestSkin. Компанія, перебуваючи у постійному розвитку, реагує на найменші порухи прогресу, використовуючи їх для втілення безлічі унікальних ідей.
 
На завершення хотілося б сказати про техніку виконання, адже будь-який матеріал, а тим більше – справжня екзотична шкіра, в руках натхненного майстра дивним чином набуває вишуканої форми, здатної полонити замовника з першого погляду. І це вже більше, ніж мати статусну річ преміум-класу. Це – привнести у своє життя безліч приємних моментів, які не мають нічого спільного з банальним відчуттям володіння стильним виробом. Ці моменти – визнання доповнення духовної краси людини красою матеріальною.
 
"Шкіра – це наша пристрасть", - сміливо заявляють працівники BestSkin. І їм можна вірити беззаперечно, тим більше, коли є матеріальне підтвердження цих слів у вигляді витончено спрацьованих аксесуарів з екзотичної шкіри, а також – гарантія, що саме у шкіряному виробі оживе найсміливіша з твоїх ідей, щоби прикрасити собою майбутнє.

Ознайомитись з асортиментом BestSkin ви можете на їхньому веб-сайті: bestskin.com.ua або в їхньому магазині на UaModna Shop.

А ще не забудьте завтати на сторінку BestSkin у Facebook:
 www.facebook.com/bestskin.com.ua


Матеріал підготовано для Редколегії UA Modna
Автор - Наталя Святокум
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше