Анти-LEGO капці

23 листопада 2015
Аліна
Боляче буває, коли коли наступаєш на детальки дитячого конструктора. Щоб вирішити цю проблему, компанія LEGO, працюючи спільно з французьким рекламним агентством Brand Station, розробила спеціальні анти-LEGO капці, які захищають босі ноги від гострих кубиків конструктора. 

 
Стверджується, що в такому взутті можна пройтися по деталях Lego і нічого не відчути. Капці не поділяються на правий і лівий, а підходять для обох ніг одночасно (щоб їх було простіше надягати в темряві) і за формою нагадують цеглинки Lego.

М'які капці вийдуть обмеженим тиражем в 1500 штук. Їх розподілять випадковим чином серед людей, які заповнять списки різдвяних побажань на французькому сайті LEGO. Деякі батьки отримають подарунок на Різдво!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше