9 українських виробників святкового дитячого одягу

22 квітня 2016
Vita.
Мабуть, ви помічали той факт, що сучасні діти почали серйозно ставитися до вибору одягу та загалом до свого зовнішнього вигляду. Для них важливо, щоб одяг був, звичайно, практичним і зручним, але водночас модним і стильним. А батьки намагаються зробити все для того, щоб їхні маленькі модниці та модники почували себе впевнено та комфортно.

Саме зараз, як ніколи, стає актуальною тема вибору урочистого одягу, адже наближаються Великдень, випускні у дитячих садочках та школах, День Матері та інші святкові події, які не обійдуться без красивого вбрання.

Для того, щоб вашій юній красуні чи красеню їхній перший урочистий вихід запам’ятався, як один з найщасливіших моментів, ми пропонуємо вашій увазі підбірку чудових українських брендів, які виготовлять якісне та дійсно унікальне дитяче вбрання.

La Petite

Це український бренд стильного та зручного одягу для дітей віком від 3 до 15 років. Всі моделі виготовлені тільки з м’яких, якісних та натуральних тканин. Яскравий квітковий принт – тренд сезону весна-літо 2016, як для хлопчиків так і для дівчат. В La Petite ви знайдете безліч моделей з натурального льону, який не паритиме вашу дитину у літню спеку.
 

LIKE MY MOM

LIKE MY MOM пропонує одяг для маленьких дівчаток, у яких з'являється свій особистий стиль і право самостійно обирати собі вбрання. Милі спіднички та чарівні сукеночки від LIKE MY MOM безсумнівну стануть улюбленими для вашої маленької принцеси.
 

Martusya 

Бренд створює унікальні й ексклюзивні святкові сукні та аксесуари. Всі вироби найвищої якості та виготовляються вручну зі 100% натуральних італійських і французьких тканин. Компанія намагається створити мрію кожної маленької дівчинки, а наприклад, оксамитова сукенка від Martusya може послужити прекрасним вбранням для особливого випадку та подарує гарний настрій вашої модниці.
 

MONE

Компанія з 2002 року є одним із ексклюзивних українських виробників щоденного, святкового та верхнього одягу для дітей віком до 12 років. Одяг від MONE стильний та нарядний з можливістю комбінування моделей коллекції в різноманітні образи, а якісні натуральні сучасні матеріали гарантують комфорт.
 

Malyna

Молодий український бренд, який створює одяг для стильних, чутливих, цілеспрямованих і просто щасливих дівчаток. Ця компанія стане чудовим помічником для батьків при виборі вбрання для своїх красунь в залежності від пори року, свята, формату вечірки чи просто настрою.
 

MiF

Молодий український бренд MiF створює комфортний, зручний і, водночас, стильний одяг для діток. Світшоти, сукні, пишні спіднички, квіткові аксесуари та ще багато цікавого для ваших малюків. Також в асортименті є чудове парне вбрання для дівчаток та їхніх матусь.
 

Olga Khytrychenko

Українська дизайнерка розробила унікальну романтичну лінію одягу. Це елегантні сукні та костюми з натуральних тканин та з мереживними елементами, ніжних пастельних відтінків – одяг для справжніх маленьких принцес.
 

Sigi

Повна назва бренду – Сігаліт, що означає Фіалка. Тому квіти – символ, який ви можете помітите на всіх виробах компанії: сукнях, пальто, підкладах, та деталях одягу. Бренд пропонує широкий асортимент вбрання для дітей віком до 12 років. Одяг від Sigi – це ніжність, комфорт, творча повсякденність та елегантна простота.
 

Гармонія

Український виробник Гармонія пропонує широкий асортимент вишиванок та літнього дитячого одягу з натуральних тканин. Також тут ви можете обрати для своєї дитини першу шкільну форму з чудовими вишитими українськими орнаментами, різної насиченості та колористики.
 
Звісно, цей список можна продовжувати ще дуже довго, адже кількість українських виробників, які пропонують нам якісні товари за доступними цінами, з кожним днем зростає.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше