7 додатків для смартфона, що допоможуть виглядати бездоганно!

16 лютого 2015
Versal

Для того, щоб мати ідеальний вигляд, зовсім не обов'язково відвідувати дорогі салони краси чи спорт-клуби. Достатньо лиш придбати смартфон і новий випуск "VERSAL", щоб сяяти щодня!
 

1. Наведи лад у гардеробі з Wardrobe Assistant

Сервіс, що дозволяє фотографувати власні речі, сортувати фото відповідно до сезону, фасону чи стилю й без особливих зусиль створювати стильні образи для вечірки чи побачення, не копирсаючись у шафі.

Додаток безкоштовний для iPhone

Аналог для Android: My fashion assistant (1$)

2. Net-a-porter — світ високої моди в кишені

Справжній гід шопінгу в інтернеті від провідних дизайнерів і модних будинків світу! Якісні знімки, зручна навігація, можливість сортування речей за кольором і фасоном — саме те, що потрібно тобі цього літа!

Крім того, у розділі News можна завжди дізнатися про новинки модних тенденцій чи переглянути, наприклад, короткий відеоурок з візажу.

Додаток безкоштовний для iPhone та Android

3. Я візажист для себе з Pocket Studio від Make Up For Ever

Зручна збірка відеуроків про те, як зробити макіяж на будь-який смак та для будь-якої події. В кожному відеоролику відображена не лише техніка нанесення макіяжу, а й широкий спектр якісної косметики від Make Up For Ever, яку можна одразу ж замовити онлайн.

Додаток безкоштовний для iPhone та Android
 

4. Nail Designs — понад 100 оригінальних ідей для манікюру

Модний манікюр — не проблеми, якщо у тебе є смартфон! Завантажуй додаток Nail Designs з безліччю ідей та візуалізованих інструкцій для модного манікюру, експериментуй і будь яскравою!

Додаток безкоштовний для iPhone та Android

5. Подбай про здоров`я своїх очей з додатком "Добре бачу"

"Добре бачу" — додаток, що дозволяє перевірити зір на наявність симптомів очних захворювань. Він містить добірку вправ для дорослих та дітей, що допомагає знімати напругу з очей і запобігати їх перевтомі. При цьому, дитячі вправи представлені в ігровому форматі з музичним супроводом. Завдяки "Добре бачу" гострота зору підвищується в середньому на 10%.

Додаток безкоштовний для iPhone та Android

*Додаток є результатом співпраці Інституту очних хвороб і тканинної терапії імені В.П. Філатова та національного мобільного оператора "Київстар" в рамках соціальної програми "Мобільне здоров'я".

6. Їж і залишайся стрункою разом з лічильником калорій від FatSecret

Чудовий додаток, що допомагає слідкувати за тим, скільки та що ти їси.

Ти можеш нотувати спостереження за кількістю калорій у спеціальному щоденнику або ж просто навести камеру свого смартфона на штрих-код, і додаток зробить усе за тебе! Також за допомогою рахівника калорій від FatSecret ти зможеш підібрати для себе низку корисних і цікавих рецептів.

Додаток безкоштовний для iPhone та Android
 


Продовження статті читайте тут.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше