5 способів зігрітись взимку

6 грудня 2016
yoUAre
День став коротшим, а ніч довшою, температура повітря зменшилась і випав сніг... Все це абсолютно "природні" симптоми приходу білявки-зими. Мимоволі помічаєш, що кількість бажаючих прогулятися парком та вулицями міста суттєво зменшується. Саме в таку пору у нас загострюється необхідність в гарячих напоях, теплих приміщеннях та міцніших обіймах.

Існує безліч способів зігрітись, серед яких: і ефективні, і кумедні, і вбивчі, і суперечливі, що стали плодом фантазії помноженої на збиток енергії. Та ось вам ті, які не втрачають своєї ні актуальності, ані популярності.

1. Відповідати дресс-коду


Що вдягти, коли холодно, з дитинства нам підказували батьки, а зараз - організм і досвід. Це як раз той випадок, коли перевагу треба надавати не красі та загальній гармонії кольорів вбрання, а якості одягу. Він повинен бути теплим, просторим, не промокати і не продуватись.

2. Випити!


Зігріваючи напої виготовляють вже протягом декількох віків, серед яких є як алкогольні – глінтвейн, грог, пунш, медовуха, тодді, - так і безалкогольні – переважно це чай, гарячий шоколад і кава. Вам залишається лише знайти затишну кав’ярню або кафе, де вам з любов’ю приготують зігріваюче "вариво".

3. Зовсім не зайві кілограми


Природа дбає не тільки про зміну погодних умов, але й про нашу адаптацію до них. Саме тому в людському організмі закладено щорічне збільшення ваги напередодні зими, і саме ця вага використовується для боротьби з холодом. Тому шукайте відповідь у тарілці! Не соромтесь більших порцій, зайвих тістечок і "страшних", "велетенських" калорій, вони на вашому боці.

4. Дихайте обережно!

"Пранаяма" - це один з елементів йоги, який допомагає зігрітися взимку. Все що вам треба - це повільно набрати повітря в легені і в 5 етапів швидко його видихнути. Повторювати цей елемент слід доти, доки не відчуєте, як ваш організм починає зігріватись. Але є одна дрібничка, якої варто дотримуватись… Головне, щоби поруч нікого не було! А то, що може подумати перехожий чолов’яга або жіночка, почувши за своєю спиною шалений подих.

5. Знайди ближнього свого


І найголовнішим способом зігрітись, за версією не тільки соціологів і психологів, а й простих перехожих, є інтимний спосіб. Ви на прогулянці, в кав’ярні, вдома чи деінде - підійдіть, підсуньтесь, приляжте до своєї другої половинки і обійміть, поцілуйте, прошепотіть пустощі на вушко. 50 хвилин французького поцілунку прирівнюються годині проведеній в спортзалі. Набрид французький поцілунок? Не зупиняйтесь! Зігрівайтесь іншими способами…
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше