5 порад для найкрасивіших наречених

21 липня 2016
Іринка
Планування весілля нерозривно пов'язане зі стресами і прийняттям важливих рішень. Цей процес забирає у нареченої багато енергії. Навіть якщо скористатися послугами весільного агента, позбутися стресу не вдасться. Термінові примірки, відмови в останній момент, останні приготування - все це здатне звести наречену з розуму, коли вона повинна накопичувати енергію для найбільшого дня в її житті.

На жаль, все це неминуче позначається на вашій зовнішності. Отже, перед вами 5 порад, які допоможуть вам виглядати ідеально в день вашого весілля.

1. Харчуйтеся правильно

В першу чергу варто подбати про правильну роботу організму і очистити його від всілякого непотребу. На сьогоднішній день, дуже популярні чаї, які виводять токсини, але для початку варто відкоригувати свою дієту.

Виключіть з раціону жирну або солону їжу, оскільки вона утримує воду в організмі, через що у вас може з'явитися животик. Також пийте більше води.
 

2. Виробіть ідеальну систему догляду за шкірою

Цей момент особливо важливий, якщо ви зважитеся випити трохи алкоголю на своєму дівич-вечорі. Алкоголь погано впливає на шкіру, а ви ж не хочете, щоб у вас вилізли прищики або шкіра вкрилася жирною плівкою напередодні весілля?

Не забувайте змивати макіяж щовечора. Користуйтеся тоніком і антивіковим кремом перед сном, щоби зберегти шкіру. Непогано було б сходити в SPA перед особливим днем, але є також безліч домашніх масок, які легко зробити з підручних засобів. Виберіть ту, яка підходить вашому типу шкіри і наносьте її двічі в тиждень до самого весілля.
 

3. Користуйтеся мінеральною косметикою

Щоб досягти природного сяйва шкіри, краще використовувати таку косметику не тільки перед весіллям, а й взагалі кожного дня. Переваги мінеральної косметики можна перераховувати вічно, але головна полягає в тому, що вона захищає вашу шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. А ще не забудьте зробити пробну зачіску і макіяж, щоби переконатися, що в день весілля все пройде як треба.
 

4. Приведіть волосся до ладу

Якщо ви приділяєте мало часу догляду за волоссям, зробіть це своїм пріоритетом. Незалежно від того, чи зробите ви складну зачіску, чи зупинитесь на легких локонах, наречена завжди хоче виглядати ідеально. Не забудьте підрізати кінчики за кілька тижнів до весілля, а не за кілька днів. Це дозволить волоссю відрости до потрібної довжини, якщо раптом ви помилилися з довжиною. Щоби досягти блиску, використовуйте шампунь і кондиціонер з кератином або, якщо можете собі це дозволити, замовте процедуру кератинового зміцнення волосся в салоні.
 

5. Достатньо спіть

Це не означає, що потрібно лягати раніше чи вставати пізніше. Найважливіше - дати своєму тілу відновитися, що особливо важливо в періоди стресу. Дозвольте собі розумово і фізично відпочити в кінці дня, заснувши в зручному ліжку, також відмовтеся від телевізора та інших чинників, котрі вас відволікають.

Лікарі також рекомендують щодня вставати в один і той же час, оскільки це допомагає тілу виробити природний біологічний ритм.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше