5 найкращих різдвяних рекламних роликів

5 січня 2017
eWords

Команда eWords підготувала підбірку з 5 цікавих, святкових та натхнених рекламних відео, які напередодні Різдва нагадують про сімейні цінності, любов та дружбу. Попереджаємо, деякі з них розчулять вас до сліз, інші ж - змусять сміятися та подзвонити до близьких. 

Приємного вам перегляду та веселих свят!

1. #BusterTheBoxer by John Lewis

2. Christmas with love from Mrs Claus by M&S


3. Come Together by H&M

4. Be Your Favourite Self by Forever Living

5. Frankie’s Holiday by Apple


Визнач свій рівень англійської мови та отримай рекомендації для покращення знань, пройшовши онлайн-тест. Та якщо ти ще не проходив безкоштовні уроки від eWords, зроби це зараз!

ПРОЙТИ ПРОБНИЙ УРОК                    ВИЗНАЧИТИ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ

Якщо ти підписаний на eWords у соціальних мережах, то точно не міг пропустити списки популярних та корисних слів англійської мови. А якщо ще не підписаний - зроби це просто зараз!


 
Поділись з друзями святковими роликами та підніми їм настрій!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше