5 корисних сайтів для вивчення англійської мови

31 липня 2014
Редакція
Сьогодні знання другої мови стало життєво необхідним, якщо ви хочете досягти успіху, самореалізуватися чи, хоча б, помандрувати кудись за кордон. Зрозуміло, що більшість з нас не надто цікавились англійською у школі, вважаючи, що нам вона не пригодиться. Однак, вже у свідомому віці починаєш розуміти, що вона повсюди: вже навіть соціальні мережі майоріють жартами і мемами англійською. Що ж, настав час вчитися!
 
Радує те, що для звичайнісінької комунікації (на побутовому рівні) вам не потрібні складні лексичні звороти чи досконале знання граматики (хіба що основи). А от багатий словниковий запас пригодиться ;)

Ви запитаєте: "Як можна швидко і без зайвої витрати зусиль і часу вивчити англійську мову?" Звичайно, ідеальним варіантом стала би подорож до країни, де нею спілкуються. Але є й інший варіант! Головне знати правильні корисні сайти і не лінуватися час від часу їх відвідувати.

5 корисних ресурсів, описаних нижче, допоможуть вам досягти поставленої цілі та вивчати англійську тоді, коли вам зручно.

TED.com


Це й не дивно, багато хто починав саме з TED. Це фантастичне місце з блискучими ідеями і чудовими людьми. Якщо вам подобається National Geographic, то це місце для вас!

TED трохи нагадує YouTube, але тут справжні експерти розповідають про свої кращі ідеї та теорії. Теми можуть бути найрізноманітніші - мови, математика, комп'ютери, маркетинг, політика, або навіть те, про що ви навіть не і чули, але воно існує.

Що хорошого в цьому ресурсі? По-перше, ви не будете нудьгувати. Чим більше відеороликів ви переглядатимете, тим більше будете розуміти, про що йдеться.

По-друге, ваш словниковий запас буде складатися не зі 100, а зі 100 тисяч слів. Хоча ви навряд чи будете використовувати їх всі, але якщо випадково почуєте будь-яке з них, вам не доведеться відчувати себе ніяково. Звучить непогано, правда?

Grammarly.com


Не можете підібрати влучне слово? Шукайте синоніми! Просто введіть англійською слово, яке спало вам на думку, і ви отримаєте ще 10, з яких точно підберете потрібне. Цей метод допоможе вивчити нові слова і запам’ятати хоча б кілька синонімів.   

Visual.ly


Деяким людям дійсно складно засвоювати сухий навчальний матеріал, але це не є погано. Просто їх розум набагато краще сприймає барвисті та яскраві речі. Англійська граматика й справді могла бути досить нудною, сухою... до цих пір! Усе змінилось, тому що, на наше щастя, з'явилася інфографіка з англійською граматикою, і не тільки.

Якщо ви теж любите різні цікавинки, від тепер використовуйте тільки інфографіку, щоби вивчати, як граматику, так і нові англійські слова.

Grammar.net


Якщо ви хочете вивчити англійські ідіоми швидше і легше, Grammar.net пропонує на цю тему багато цікавої інфографіки.

Сайти для мовного обміну


Є також можливість практикувати англійську з людьми-носіями мови з усього світу. Чому би не спробувати. Це ще й хороша можливість знайти нових друзів-іноземців. Тим більше, найчастіше, все, що вам потрібно для цього зробити - зареєструватися на тому чи іншому сайті абсолютно безкоштовно.  

Звичайно, таких ресурсів є й більше. Головне не лінуватись і необхідний матеріал сам вас знайде. Успіхів! Вивчайте англійську, і буде вам щастя :)

(via)


Читайте також: 10 мобільних додатків для вивчення іноземної мови
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Юліана Юліана 12 серпня 2014
Супер! Я так хочу покращити рівень англійської. Така корисна стаття, побільше б таких...
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше