5 ідей для осіннього відпочинку

29 серпня 2016
Фотограф
Літо добігає кінця. І багато людей вже починають сумувати за теплими літніми днями, довгими вечорами та яскравими емоціями.

Для багатьох закінчення літа асоціюється лише з роботою або ж навчанням. Проте, це аж ніяк не означає кінець позитивних емоцій. Осінь – не менш яскрава пора. Це час, коли можна насолоджуватися приємною погодою, яскравими барвами та сонечком, яке змушує усміхатися. І зайнятися восени точно буде чим.

Нижче пропонуємо 5 ідей для осіннього відпочинку, завдяки яким зможете провести свою осінь яскраво.

1. Знайдіть для себе нове хобі


Для того, щоб довгі вечори пролітали швидко і, головне, із захопленням, потрібно знати, чим в ці дні зайнятися. Тому потрібно знайти справу, час із якою буде пролітати непомітно.

Подумайте, чим ви хотіли б займатися у свій вільний час?
Можливо малюванням, шиттям одягу чи футболом?
А може ви любите фотографувати?

Якщо так, то до цієї справи є сотня дотичних, час із якими точно проведете із захватом. Це і обробка фото, і проявка плівки, і можливість поїхати у фототур.

Як бачите, час можна провести не гірше, ніж влітку. Головне – це фантазія та бажання.

2. Фототур


Якщо вашою улюбленою справою таки є фотографія, тоді ви завжди прагнете до розвитку та вдосконалення. Саме фототур – це чудова можливість поїхати у мандрівку у супроводі ведучого групи – фотографа, який поділиться своїм досвідом та надасть корисні поради щодо зйомки.

Окрім того, що ви на власні очі можете побачити досі незвіданий куточок вашої країни, ви ще й оволодієте навиками зйомки у різних, часом екстремальних ситуаціях. А зважаючи на те, що на нашій землі безліч цікавих та унікальних місцин, де можна зробити оригінальні та незвичні фотографії, сумувати вам не доведеться.

Фототур Україною – ваша можливість провести вільний час із користю для себе та відпочинком для душі.

3. Карта бажань


Карта бажань – це виклад своїх цілей чи мрій на папері у вигляді тексту або ж зображень. Хоч багато людей асоціює карту бажань із магією, насправді це не так.

Карта бажань – це просто візуалізація бажаного. Такий прийом пояснюється з точки зору психології.
Якщо людина чітко ставить перед собою цілі та уявляє, як вони мають виглядати, то підсвідомо робить кроки для того, щоб наблизитися до своїх мрій в реальності, іноді навіть не розуміючи цього. Тому намалюйте свою карту бажань, вкладіть у неї всі ідеї, що вирують у вашій голові, проілюструйте мрії. Якщо, наприклад, ви любите подорожувати, то не забудьте вписати цей пункт у карту.

Як вже писали вище, подорож можна поєднати із не менш цікавим заняттям – фотографією. Для цього потрібно всього лиш обрати для себе цікавий фототур та здійснити мандрівку. Проілюструйте свій фототур на карті бажань. Хто зна, можливо саме це стане першим кроком до здійснення мрії.

4. Хороша книга


Часом, восени хочеться посидіти вдома, попити гарячого какао та закутатися у теплу ковдру. Проте, навіть такий час можна провести із користю. Чому б не почитати хорошу книгу?

Завдяки книзі ви зможете подорожувати у часі та просторі, спробувати на собі різні ролі та пережити кілька життів. У цей час ви забудете про похмуру погоду за вікном і поринете у світ кольорових пригод та незабутніх емоцій. А ідеальним варіантом для читання може стати книга про подорожі. Ви, не виходячи з дому, зможете уявити як виглядає той чи інший куточок світу та неодмінно захочете побачити його на власні очі.

5. Фотосесія


Осінь – найкраща пора для проведення фотосесії на природі. Саме у цей період природа переливається різноманітними барвами, земля вкрита килимом із золотого листя, а осіннє сонечко дає можливість бавитися зі світлом.

Якщо ви любите фотографувати, це прекрасна нагода проявити свої творчі здібності та згенерувати успішні ідеї. Експериментуйте з образами, використовуйте декор, змінюйте локації. Вас чекає широке поле для творчості та у ваших руках можливість зробити зйомку незабутньою.

Якщо більше любите знаходитися по інший бік об’єктиву, то сміливо беріть із собою на природу друзів та пробуйте себе у ролі моделі. До речі, чудовою можливістю у такому випадку може стати фототур, де ви зможете спробувати себе у двох різних образах.

Отже, можливостей для розваг осінь дає не менше, ніж літо. Головне – зрозуміти, що саме принесе вам задоволення та дозволить відпочити.

Тому, кінець літа – це не час сумувати, а чудова можливість подумати про те, як яскраво провести золоту пору року.

Якщо вам сподобалася ця стаття, прочитайте також інші мої публікації:
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше