Екстравагантні способи заробітку

12 листопада 2014
Аліна
Заробляти багато хочуть всі, от тільки не знають як. Ті, кому гроші дуже потрібні, вигадують різні способи для збагачення. Серед них є незвичні, дурнуваті, а є дійсно варті уваги.

Пропоную дізнатися про них і негайно приступати! 

1. Реєстр зірок

Хто не хотів би мати власної зірки? І є організація, що називає зірки іменем людини, яка заплатила за таке право. Організація називається ISR (міжнародний реєстр зірок) і працює вона з 1979 року. Не знаєте, що подарувати другу? Купіть зірку! 

При оплаті ви отримуєте сертифікат із назвою зірки і датою, коли ця назва була зірці привласнена. Є і координати світила та інформаційний буклет. 
 

2. Прокат друга

Всі зростали в компанії друзів, але з часом дружба проходить, хтось залишається сам. Як не дивно, в наш час можливо все - друга можна взяти в оренду. Комусь потрібні гроші, комусь - ні з ким поговорити. Ось і орендують друзів, з якими можна і поговорити, і погуляти.

Заплатити "другу" можна грошима, а можна і квитком в кіно, але про інтимні стосунки мова не йде.
 

3. Реклама на обличчі

Є спеціальний сайт, вигаданий двома студентами, які вирішили заробляти за допомогою реклами. Тільки ця реклама особлива. Вони пропонують рекламну площу, здаючи в оренду компаніям власне обличчя. Це не вигадки, це реально ефективна справа. Їм вдалося заробити близько 3,5 тисяч євро за перші десять днів роботи. 
 

4. Продаж шкарпеток по підписці

Бізнесмен зі Швейцарії вирішив спробувати себе в новому бізнесі - продажі шкарпеток по підписці. За 9 пар шкарпеток, які висилаються протягом року, абоненти платять близько 89 доларів США.

Лінивих людей багато, і не всі хочуть ходити по магазинах, вибираючи собі шкарпетки приблизно раз на півтора місяці. А тут можна забути про проблему, оскільки протягом всього року ви отримуєте чергову пару шкарпеток відповідного розміру і кольору. 
 

5. Персональні папараці

Вам не вистачає уваги до власної персони? У вас занижена самооцінка? Тоді можна отримати команду персональних папараці, які бігатимуть навколо вас з фотоапаратами, знімаючи кожен ваш крок. Вечірки, зустрічі, випускні вечори - все це на рівні суперзірки. Звичайно ж, всіх цих фотографів можна найняти і заплатити доведеться кругленьку суму. 
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше