Замість букета: 5 ідей квіткових подарунків на 8 березня

8 березня 2017
Olga Kostyuk

Букет - традиційний атрибут 8 березня. Щоправда, такий подарунок зів'яне вже через 2-3 дні, а ціни на тюльпани, троянди, гіацинти, мімозу й інші квіти підвищуються на 20-50% напередодні головного свята весни. Експерти української хендмейд платформи Crafta.ua допомогли з підготувкою 5 ідей подарунків, які зможуть замінити звичний букет.​

"Вічні букети" - прикраси з живих квітів

Українські майстри навчилися давати вічне життя квітам, пелюсткам і листочкам, створюючи з них незвичайні прикраси. Вони використовують спеціальну ювелірну смолу, щоб залити рослини і помістити їх в прозору оболонку. Завдяки цьому квіти не в'януть і назавжди зберігають свіжий вигляд. За допомогою цієї техніки створюються квіткові сережки, кулони і персні.
 

Флораріум - інтер'єрний оазис

Флораріум - стильна, оригінальна і практична композиція з сукулентів (наприклад, кактусів), вона не в'яне і підходить практично до будь-якого інтер'єру. Виріб можна поставити на робочий стіл, підвіконня, комод - в будь-якому зручному місці. Зазвичай, рослини висаджують в оригінальні кашпо - дерев'яні, керамічні або навіть бетонні, але частіше використовують спеціальні скляні ємності. Така композиція невибаглива в догляді, тому сподобається навіть тим господиням, які не люблять доглядати за рослинами.
 

Букет до чаю

Букет з цукерок або розписних пряників - подарунок для справжніх ласунок. Майстри упаковують такі композиції в подарункові коробки, кошики або просто загортають у папір, як справжній букет. Іноді цукерки ховають в паперові квіти, іноді - вибирають солодощі у вигляді квітів і збирають в букет. Для створення таких композицій використовують як магазинні, так і приготовлені самостійно цукерки і печиво. Замовляючи букет, можна обговорити з майстром його склад і вибрати улюблені солодощі тієї, кому призначений подарунок.
 


Віночок - традиційно і модно

Аксесуари, виконані в народному стилі, не виходять з моди останні кілька років. Віночок зі штучних квітів нагадає про наближення тепла і буде використовуватися для доповнення весняного або літнього образу. Такий аксесуар буде доречним як на тематичній фотосесії, так і на прогулянці містом.
 

Квіткова косметика

Майстри з виготовлення косметики не тільки створюють усілякі засоби з використанням квіткових ароматів, але й вміють виготовляти косметику (наприклад, декоративне мило), всередині якої знаходяться пелюстки або цілі суцвіття.
 


Джерело фото: хендмейд-платформа Crafta.ua

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше