​Сезон подарунків: унікальні прикраси для ваших коханих

23 грудня 2016
Редакція
Наближаються новорічні свята – найвеселіший та найщасливіший період в році. І саме зараз час задуматись про те, що ви будете дарувати своїм друзям і близьким на Миколая, Новий рік чи Різдво. Вибрати вдалий подарунок для своїх рідних дуже нелегко, адже хочеться підібрати сюрприз, який не лише сподобається, а й запам'ятається їм надовго!

Безумовно, одним з найкращих новорічних подарунків для коханої жінки є прикраси. В ювелірних салонах можна знайти все, від діамантів і золота, до срібла та біжутерії. Але, якщо ви шукаєте щось справді особливе та унікальне, те, що зачарує вашу кохану – можемо порадити вам обрати прикраси з перегородчастою емаллю.
 
Серед українських ювелірних брендів, ця складна техніка ще не набула широкої популярності. Однією з майстерень, що працюють з цим матеріалом є Emoshine Workshop, яка створює сучасні прикраси з використанням старовинної емалевої технології. Особливість цієї техніки в тому, що гармонійно об’єднати різні за своїми властивостями речовини, а саме скло та метал – надзвичайно складно. Кожного разу майстру вдається створити новий колір та унікальне зображення, показати емаль по-новому. Сам метал стає полотном для барвистого зображення, візерунка чи орнаменту. Коли яскрава емаль, потрапляє на нього, вона набуває особливого внутрішнього сяйва, яке зачаровує.
 
Існує декілька технік роботи з емаллю. Майстерня Emoshine працює з перегородчастою за грузинською технологією. Для виготовлення прикрас тут використовують емаль виробництва німецьких та японських компаній, які формують широку палітру кольорів. З металів віддають перевагу золоту, сріблу та міді. Додатково застосовують цінні сорти дерева (наприклад, є прикраси з Ебенового дерева), натуральний каучук і шкіру, в основному - для оздоблення браслетів. Також працюють і з камінням. В асортименті ви зможете знайти чарівні прикраси, де одночасно використовується емалевий візерунок з правильно підібраним одним чи кількома дорогоцінними каменями.
 

Також в майстерні Emoshine із задоволенням виконують будь-яке персональне замовлення. Термін виконання індивідуальний, залежить від обсягів та складності прикраси, може займати від 1,5 до 3-х місяців. Тому, якщо ви хоче замовити свою унікальну прикрасу, радимо підготуватися заздалегідь та насолодитися процесом спільного створення.
 
Зараз в асортименті майстерні Emoshine представлено кілька повноцінних колекцій – Zen, Folk is the style, Afro.Mania, Woman`s small secret, які майстер періодично доповнює новими дизайнами. Всі вироби є авторськими, а більшість з них виготовлені лише в одному екземплярі. Проте є популярні моделі, які можна замовити за особистим запитом.
 
Бренд створює різноманітні прикраси, які підійдуть до будь-якого вбрання та нагоди. Невеликі сережки та запонки пасуватимуть до офісного дрес-коду, а брошки та намисто можуть стати чарівним доповненням до вашого урочистого вбрання. Кулони, браслети, підвіски і брошки з емаллю підійдуть для будь-якого стилю та віку. Не важливо, чи віддаєте ви перевагу класичним образам, чи одягаєте звичайні джинси - обов’язково знайдеться прикраса, яка підійде саме вам!
 
Майстерня пропонує також аксесуари і для сильної половини людства. Зважаючи на традиції та особливості гардеробу, набір прикрас для чоловіків набагато вужчий, ніж для жінок. Майстриня працює в напрямку створення класичних чоловічих прикрас, таких як запонки і годинники з емалевими дисками. В основному такі вироби виготовляються за індивідуальним замовленням.

Всі прикраси від майстерні Emoshine унікальні та мають свій особливий характер. Вони майже вічні, адже емаль і дорогоцінні метали не підвладні часу, тому ви довго зможете насолоджуватися ними та зачаровувати інших.

Тож, якщо ви ще не обрали, що подарувати коханому чи коханій, завітайте на сайт Emoshine або на Facebook-сторiнку та оберіть унікальний варіант саме для вас.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше