​Посуд та декор: українські бренди, які допоможуть облаштовувати кухню

23 лютого 2017
Vita.
Стильні деталі інтер’єру та декор створюють атмосферу, формують настрій і приносять радість. Для гармонії та затишку у всій квартирі, особливо для господині, насамперед необхідно відчуття комфорту на кухні. Ось кілька українських брендів кераміки, які доповнять вашу кухню і зроблять її затишнішою. А оскільки серед трендів 2017 в інетр'єрі переважають ​етно, бохо та ботаніка​, а також колір ​greenery​ (якщо вірити Pantone), то і підбірочку ми вам пропонуємо тематичну...

Кераміка Юрія Мирко


Молодий талановитий кераміст створює неповторні речі: посуд, вази, предмети декору, скульптури та фігурки звірів, на всі 100% виконані вручну з натуральних та органічних матеріалів. Оригінальна техніка та стиль – особливість цих виробів. А яскраві та цікаві орнаменти на тарілках кераміста перетворять ваші трапези у приємне заняття та піднімуть настрій.

Kazkarka


Казковий світ, в якому живе кераміка, створена вручну з любов'ю. Так говорять про себе майстри цього бренду. Органічна кераміка, неординарний дизайн, ручна робота та веселі орнаменти казкових героїв - все це про бренд Kazkarka. Такий посуд стане чудовим подарунком чи просто красивою обновкою, що принесе у вашу домівку радість та позитив.

POTTERY MAGIC


POTTERY MAGIC – інтернет-магазин посуду та кераміки ручної роботи. Тут розміщений широкий асортимент авторських робіт українських майстрів і фабрична кераміка, виготовлена методом ручного формування та декорування. Вироби, створені гончарами і керамістами, з любов'ю і душею, обов'язково принесуть у вашу оселю затишок, радість і гарний настрій. Побачивши цей посуд вперше, ви точно відчуйте МАГІЮ КЕРАМІКИ та закохаєтесь в неї.

Ряба Вош


Майстерня спеціалізується на виготовленні посуду та аксесуарів. Всі вироби виготовляють талановиті майстри своїми руками. А тому кожна річ тут унікальна і виконана в єдиному екземплярі.

Manna Ceramics


Цей бренд на українському ринку вже більше 10 років і за цей час став досить відомим. У виробництві своїх шедеврів майстри використовують глину, сертифіковану харчову німецьку глазур і пігменти, що дозволяють зробити посуд і предмети декору будь-яких кольорів нешкідливими для здоров'я. В асортименті Manna Ceramics можна знайти посуд з національними мотивами, а також предмети декору, вази, годинники та ін.

Правда,б


Молода креативна майстерня дивакуватих речей. Тут, окрім кераміки ви можете знайти художнє скло та метал, живопис та скульптуру, одяг та чимало інших цікавих речей, які мають власний стиль та неповторний дизайн. 

Гончарна майстерня Славка Одарченко


Майстер гончарної справи, який втілює авторські ідеї в життя та створює з глини те, що використовуватиметься в побуті щодня. У роботах переважають нестандартні форми, яскраві відтінки та візерунки. Також майстер дивує незвичайними чайничками, посудом для води, вина та напоїв. Свої вироби оздоблює стилізованими рослинними та геометричними орнаментами, давньою символікою та знаками стихій природи.

Vladimir Kornienko


Київський кераміст, який професійно займається гончарною справою та мистецтвом кераміки. Зараз в асортименті робіт майстра можна знайти унікальний посуд, керамічну мозаїку, декоративну кераміку для інтер'єру, сувеніри та багато іншого, зробленого вручну. А якщо ви мрієте навчитись гончарної справи, приходьте до майстра на заняття чи майстер-класи!

Сassafonov


Керамічна арт-студія сім'ї Сафонова пропонує посуд ручної роботи, виготовлений з натуральних та органічних продуктів, а саме глини та харчової глазурі. Майстри виготовляють ексклюзивні речі для поціновувачів авторської роботи. Полички своєї кухні ви можете прикрасити оригінальними чайниками, чашками і тарілочками від майстерні Сassafonov і переконатись, що будь-який виріб цієї студії має магічні здібності дарувати позитивні емоції та радість.

Оточити себе затишними речами, наділеними позитивною енергетикою, можна на маркеті "Всі. Свої | Дім та декор", який відбудеться цими вихідними 25 і 26 лютого, за адресою вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00.

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше