​Це повинна знати кожна дівчина: три рецепти, щоб зробити шкіру бездоганною!

10 січня 2017
Marina Kaplun

1) Ніжно-рожевий пілінг для тіла з кокосом

Гладка, шовковиста і тонована шкіра всього за кілька хвилин в домашніх умовах, - спробуйте рожевий пілінг з кокосом. Вам потрібно всього три простих інгредієнти (органічні, звичайно!). Плюс цього скрабу в неймовірному ніжному ароматі.

 Отже, вам потрібно:
- 1 Столова ложка кокосового масла, кімнатної температури;
- 2 Столові ложки рожевої гімалайської солі або морської солі;
- 3-4 Краплі трояндової органічної ефірної олії.

Кокосове масло не тільки ультра-зволожуючий компонент, воно також має антибактеріальні та противірусні властивості, і допомагає ранкам швидко гоїтися. Дрібно мелена рожева гімалайська сіль володіє скрабуючим ефектом і видаляє мертву шкіру, плюс вона допомагає витягнути токсини і очистити ваше тіло. Трояндова ефірна олія - це природній компонент, який допомагає тонізувати і зміцнювати шкіру, а також містить властивості, які допомагають шкірі гоїти рубці та розтяжки швидше.

Просто змішайте ці три компоненти разом для готового до вживання скрабу! Використовуйте на руках і ногах. Зберігайте залишки в герметичному контейнері.
 


2) Цукровий скраб з медом для губ

Наші губи взимку особливо страждають від лущення і тріщин. Допоможемо їм стати ніжними і гладкими всього за 5 хвилин.

 Складові:
- 2 чайні ложки цукру (можна використовувати майже будь-який цукор: цукор-сирець, коричневий, звичайний);
- 1 чайна ложка меду;
- 1 чайна ложка мигдалевого масла.

Додатково: додати дрібку кориці, якщо ви хочете зробити губи трохи більшими.

Змішайте всі складові разом в невеликій мисці, розмішайте до стану пасти. Нанесіть на губи кінчиками пальців і помасажуйте, щоб м'яко відлущити сухі частинки, мертві клітини шкіри. Ви будете спокушатися з'їсти суміш - на смак вона невимовно солодка! Змийте теплою водою, а потім скористайтеся звичайним бальзамом для губ. Тримайте скраб в невеликому контейнері.
 

3) Маска для обличчя: кокосове масло і мед

І на десерт для вашої шкіри у нас маска для обличчя з медом. Мед має антисептичні та антибактеріальні властивості. Він також відмінно підходить для освітлення шкіри.
 
Отже, вам потрібно взяти:
- 1 столову ложку кокосового масла;
- 1 столову ложку меду;
- Можна додати 1 чайну ложку лимонного соку.

Змішайте мед і кокосове масло разом, поки ви не отримаєте добре перемішану текстуру. Розм'якшіть її і розігрійте в руках, нанесіть рівним шаром на шкіру. Тримайте маску 15-20 хвилин і змийте теплою водою.


От і все. Будьте прекрасними, ви цього заслуговуєте! 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше