Як українець може лишитись без грошей не виходячи з дому: новий проект Призова Варта навчить обходити аферистів

27 листопада 2018
Anna Panchenko

Майже кожен в нашій країні хоч раз замислювався над тим, де взяти більше грошей. Комусь не вистачає на відкриття власного бізнесу, а комусь – банально, на ремонт. Тому люди починають шукати другу-третю роботу, або беруть участь у акціях та розіграшах, де можна виграти непогані призи. Хто ж з нас не мріяв в один прекрасний день спіймати «птаха щастя» і жити в достатку, не знаючи бід?

Щодня по всьому світу люди виграють тисячі, мільйони. Але в Україні ситуація дещо інша – люди бояться натрапити на шахраїв і лишитися не просто без виграшу, а й без своїх грошей. Чому так? Бо в 90-ті роки багато кого лишили в дурнях і тепер люди стали занадто обережними, вважаючи, що в сфері розіграшів давно все куплено і виграти просто нереально.

Та по при побоювання, коли будь-хто з нас бачить в магазині яскраві оголошення «Акція!», «Виграй тільки сьогодні!», то в голові часто виникають суперечливі думки: «А якщо і я візьму участь, раптом я теж щось виграю, адже інші виграють? Але чи не надурять мене, де шукати відповідальних, може це знову якісь аферисти?». Саме для відповіді на всі ці питання, стартує новий проект «Призова Варта».

Яка ж головна мета проекту?

Зупинити обман у сфері розіграшів та проведення акцій, навчити українців відрізняти чесних організаторів від нахабних брехунів і аферистів – головна ціль «Призової Варти».

«Кожного дня ми будемо перевіряти все нові і нові розіграші та акції, які будуть проводити відомі організатори. Ми хочемо переконатися в тому, що переможці цих акцій справді отримують призи», - коментує керівник проекту.

«Аби впевнитися в тому, що приз дістався своєму законному власнику, ми зібрали команду справжніх професіоналів: знімальна група, разом з ведучим і незалежними експертами будуть особисто зустрічатися з переможцями і брати в них інтерв’ю.

Всі перевірки ми будемо знімати на відео та публікувати на нашому YouTube каналі, де також будуть опубліковані інтерв’ю з незалежними експертами, які розвіюватимуть міфи про акції. Також ми будемо публікувати багато цікавої інформації на офіційних сторінках у Facebook та в Instagram.

А якщо ви захочете, щоб ми перевірили якогось організатора на чесність, то надсилайте свої пропозиції на наш офіційний сайт - діляться представники проекту.

Вся команда «Призової Варти» вірить у те, що їм вдасться за допомогою цього проекту навчити українців розбиратися у правилах і чітко знати свої обов'язки, а також відрізняти шахраїв від чесних організаторів. Ми впевнені, що таким чином зможемо повернути довіру населення і зупинити обман», - запевняє ведучий проекту «Призова Варта».

Сподіваємося, що проекту вдасться досягнути поставленої мети!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше