Вигідно та модно: Сезонні знижки від українських брендів

23 вересня 2016
Редакція
Сезон літніх знижок набирає шалених обертів. Речі від модних українських брендів можна придбати з 20-ти, 30-ти і навіть 50% знижкою. Саме тому ми пропонуємо вам Топ-9 українських брендів, де ви знайдете все необхідне для створення неперевершеного образу в діловому і кежуал стилі, а також одяг для відпусток та відпочинку. Так що найближчі вихідні – час вигідного шопінгу. 

CARDO

CARDO – український бренд європейського стандарту. За час свого існування ця торгова марка набула широкої популярності серед українських жінок саме через свою високу якість та доступну ціну. Тут ви знайдете оригінальні моделі, які відповідають сучасним тенденціям та останнім віяння світової моди. Завдяки широкому вибору моделей ви можете створити універсальний гардероб, в якому знайдуться речі для роботи, побачень, відпочинку або урочистих подій.
 
Дизайнери бренду працюють в найбільш затребуваному сегменті споживчого ринку, а саме fast fashion. Щотижня вони представляють в каталогах нові варіанти модних речей, які розраховані, в основному, на жінок 20-35 років. У колекції торгової марки є яскраві елегантні сукні, легкі витончені блузи, стильні комбінезони і штани. Красиве оздоблення, яскрава фурнітура в поєднанні з оригінальною палітрою кольорів та насиченими відтінками тканин - все це дозволяє дизайнерам CARDO створювати чарівні та стильні вироби. Всі моделі прекрасно скроєні, саме тому кожен виріб ідеально лягатиме по фігурі.

Вам варто звернути увагу на ці яскраві пропозиції:

Трендом цього сезону є універсальна сукня-сорочка. Такі стильні сукенки можна сміливо носити і на роботу, і як повсякденне вбрання. У першому випадку гармонійний образ допоможуть створити човники, подовжений жилет або лофери і піджак в чоловічому стилі. У другому варіанті - кросівки або мюли на низькому ходу і джинсова куртка оверсайз або бомбер з легкої тканини.
 
Любите мереживо? Тоді вам сподобається це маленьке чорне платтячко. Класика завжди в моді. Для урочистих подій сукня з гіпюру буде особливо доречною, а ще підкреслюватиме ваш вишуканий смак. Вона зробить ваш образ жіночним та ефектним - саме те, що треба, якщо ви хочете створити wow-effect.
 
Приталена сукня із замші кольору бордо підкреслюватиме витонченість вашої фігури. Вироби з замші та нубука лідирують в списку найбільш яскравих модних тенденцій і повинні буди в гардеробі кожної сучасної модниці. Ця сукня буде доречною і як діловий комплект, і як варіант для шопінгу чи прогулянки в поєднанні зі спортивним взуттям. Вона легко зробить яскравим ваш повсякденний гардероб та вдало підкреслить індивідуальність.
 
А тепер сюрприз!!! Від бренду CARDO ви отримаєте 150 грн знижки в чеку, на всі товари за спеціальним промокодом: UaModna-CARDO (окрім виробів з розділу SALE). Пропозиція діятиме до 07.09.2016 тож не зволікайте, а меощій за вигідними покупками!

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете тут:
www.cardo.ua

GANAS

"Речі з Душею – ДУША у речах!" – це творче кредо дизайнера та засновниці бренду Любави Сокол. У кожній колекції вона втілює свої творчі ідеї, які виділяють кожну модель нестандартними рішеннями та оригінальним кроєм. Натхненням дизайнерки – є жіноча індивідуальність та багатогранність, чуттєвість та витонченість, саме тому кожен образ від бренду наповнений ніжністю, жіночністю та легкістю. Навіть зі звичайних, на перший погляд, буденних речей вона створює унікальне вбрання, яке не залишить байдужим жодну сучасну модницю.

Одяг від GANAS захоплює своєю легкою витонченістю, елегантним міксом класики і сучасних стилів, що неабияк подобається та личить молодим людям. Кожна річ особлива та унікальна, дозволяє підкреслити індивідуальність своєї власниці, яка прагне продемонструвати свій смак та відкрити свою душу світу.

Вагомою перевагою бренду є демократичні ціни, висока якість матеріалів та широкий вибір моделей. У своїй роботі дизайнер переважно використовує натуральні тканини, такі як шифон, шовк, бавовна. Саме вони забезпечують максимальний комфорт та зручність під час носіння.

Цього сезону бренд надає 30% знижки. Серед гарячих пропозицій GANAS представляє стильний, яскравий та дуже популярний зараз комплект, а саме кроп-топ та спідниці з завищеною талією. Це вбрання зробить силует максимально привабливим та підкреслить вашу вишуканість та жіночність. Модний кроп-топ стане універсальною річчю у вашому гардеробі, а в поєднанні зі спідницею буде чудовим варіантом для романтичного побачення.
 
Суконь багато не буває! Легка та жіночна шовкова сукенка зі шкіряними шлеями, а також яскрава сукня-тюльпан гірчичного кольору стануть улюбленими у гардеробі кожної модниці. Це точно вигідна покупка, тому спішіть придбати!
 
Також зі знижкою ви можете придбати модний жіночий бомбер, який є хітом останніх сезонів. Ця стильна куртка, ідеально доповнить не тільки спортивний, але й діловий образ жінки. Курта-бомбер з шовку та бавовни у поєднанні з шовковими штанами, надасть вашому образу жіночності, а таке оригінальне поєднання тканин свідчитиме про ваш смак та почуття стилю.
 
Дізнатись більше ви зможете завітавши у шоурум за адресою: вул. Костянтинівська, 2а, БЦ Самсон

Та слідкуйте за оновленнями на офіційних сторінках бренду у соціальних мережах:

www.facebook.com/GANAS-453580208182491
www.instagram.com/ganas_design

LUZANA

LUZANA – це українська марка, яка пропонує якісне та сучасне вбрання для жінок будь-якого віку. Бути унікальною і не схожою на інших – це те, чого прагне кожна представниця прекрасної статі. Багаторічний досвід роботи на ринку модної індустрії дозволив компанії Luzana скласти свій рецепт жіночої чарівності, який полягає в грамотно підібраному гардеробі та створенні унікального стилю. Саме тому цей бренд стане справжньою знахідкою для сучасних модниць, які віддають перевагу оригінальним елементам гардеробу.
 
Завдяки широкому асортименту виробів, кожна жінка має можливість підібрати свій ідеальний образ, який допоможе розкрити яскраву індивідуальність і за будь-якої нагоди виглядати на всі 100%. Шукаєте жіночий діловий костюм? А може, вам необхідний якісний сарафан? Чи вечірня сукня? Торгова марка LUZANA запропонує кілька сотень моделей. Тут на вас чекають жіночі спортивні костюми, елегантні вечірні сукні, а також повсякденний одяг.
 
Абсолютно всі моделі виготовлені з натуральних тканин та тільки якісної фурнітури. Це означає, комфорт та витривалість до частого прання.

Торгова марка LUZANA надає до 50% знижки на вироби літнього сезону, а тут є з чого вибрати, повірте! Ми пропонуємо розглянути кілька цікавих варіантів.

Яка жінка відмовиться від сукні? Мабуть жодна. Яскрава сукенка з приталеним силуетом завдяки своєму особливому крою, здатна візуально приховати дрібні недоліки жіночої фігури, підкреслюючи її красу, а ще подарує своїй власниці чудовий настрій.
 
Винно-червона сукня в горох завдяки своєму універсальному забарвленню буде доречною в будь-якій атмосфері, надаючи власниці особливої урочистості та елегантності. Ідеально підходить для будь-якого типу фігури. 
 
А для справжніх кокеток бренд пропонує милу сукню зі спідницею кльош. Якщо ви бажаєте підкреслити свою жіночність і додати до образу грайливі нотки, обирайте саме її, не помилитесь.
 
Це лише маленька частинка асортименту, завітайте на сайт та переконайтесь у справді широкому виборі.

LUZANA – оптовий онлайн-магазин: мінімальне замовлення повинне складатися з трьох одиниць будь-якого виробу, а при замовленні 10 одиниць діє знижка 10%.

Дізнатись більше інформації ви можете на сайті: luzana-moda.com

D.Sisters

Всім шанувальницям цікавенького та ефектного цей бренд точно сподобається. Молода українська марка D.Sisters створює жіночий одяг в дуже популярному останнім часом стилі бохо та Street-casual для творчих, упевнених у собі, вільних від забобонів та незалежних від думок оточуючих людей, для тих, хто не боїться вирізнятися та хоче виглядати стильно.

Саме тому їхню філософію зрозуміти зовсім просто – будьте вільними від стереотипів і ваше життя стане яскравим.

Всі моделі від бренду D.Sisters приваблюють простими на перший погляд, але креативними рішеннями у дизайні, високою якістю та ексклюзивністю, оскільки всі моделі виготовляються у 2-3 екземплярах. Дизайнери роблять акцент на натуральних тканинах, адже саме природні матеріали носити комфортно та приємно.

В асортименті бренду є сукні, топи, жилетки, туніки та ще багато цікавого. Але одним з цікавих нововведень від дизайнерів є функціональні кишені різних розмірів, котрі можна знімати, з різноманітними принтами та картинками. Їх можна використовувати для декорування свого вбрання на свято чи тематичної вечірки та кожного разу виглядати по-новому. Такі модульні елементи є своєрідним сучасним трендом, а ще така проста і практична ідея додасть оригінальності вашому гардеробу.

Хочемо запропонувати вашій увазі кілька цікавих одежин.

Перше, на що варто звернути увагу, так це лаконічна трикотажна сукня цегляного кольору. Прямий крій та великі смугасті кишені - прекрасний вибір для прогулянок в місті прохолодними буднями. Натуральна тканина, великі функціональні накладні кишені, вільний крій – переконайтесь, наскільки це комфортно.
 
Лляна сукня в стилі бохо вільного крою з круглим вирізом та великою асиметричною кишенею. Внутрішня частина вирізу та кишені оброблена яскравим принтом. Ідеальний варіант для мінливої погоди.
 
Лляна сукня оверсайз зі змінними кишенями кольору соковитого лайму, в якій ви почуватиметесь вільно, комфортно, елегантно та жіночно. Підійде як для галасливого міста, так і для прогулянок на морському узбережжі. Додатково до сукні ви можете підібрати вишиту кишеньку чи кишеню печворк.
 
А ще бренд D.Sisters за вигідною ціною пропонує лляні жилетки. Такі безрукавки ідеально підійдуть як для офіційного, так і для стилю кежуал, а ви в них матимете неперевершений вигляд за будь-якої нагоди.
 
Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: dsisters.com

Слідкуйте також за оновленнями у соціальних мережах:
www.facebook.com/dsisters.wear
www.instagram.com/dsisters.wear
vk.com/dsisters.wear

BANT

У сучасному світі дами прагнуть виглядати жіночно та елегантно, але водночас хочуть, щоби вбрання було комфортним та практичним. Саме ця ідея наштовхнула засновників бренду BANT на створення стильного вбрання, яке підходитиме для будь-якого випадку у житті. Зараз вони пропонують широкий вибір речей, які можна одягнути як у звичайні будні, так і для урочистої події.

Торгова марка BANT – це індивідуальність, чистота ліній і силуетів. Одяг від BANT несе в собі особливий характер. Ці речі дарують вам сонячний настрій, впевненість в собі та сотні захоплених поглядів!

Завдяки професійній команді одяг бренду має високу якість, а кожна модель відмінно підходить для різних типів фігури. Дизайнери ретельно стежать за сучасними тенденціями та віяннями моди, які і втілюють у своїх нових колекціях.
 
Також у виробників є чим порадувати вашу другу половинку. Дизайнери розробили лінію сорочок, які гармоніюють з сукнями – вони того ж кольору та виготовлені з тієї ж тканини. Таке поєднання виглядає дуже модно та оригінально!

Ми пропонуємо звернути увагу на:

Стильний та яскравий одяг в одному стилі для всієї родини. На Family look діє постійна знижка 10%. А також ви можете замовити одяг в будь-якій кольоровій гамі чи з будь-якої тканини, яка представлена ​​в асортименті виробника.
 
Сукня в підлогу насиченого кольору марсала буде виглядати дуже вишукано у будь-якій ситуації. На корпоративній вечірці чи на званій вечері ви матимете чарівний вигляд. Вдало доповнити образ вам допоможуть туфлі човники бежевого кольору та стильний клатч-конверт.
 
Якщо вам необхідно дотримуватись ділового дрес-коду, але ви хочете виглядати яскраво та стильно, оберіть білу сорочку в поєднанні з малиновою спідницею-олівець. Цей офісний лук подарує вам гарний настрій за будь-якої погоди.
 
А для любительок Urban Street Style рекомендую обрати унікальну модель сукні-сорочки задом-наперед. Ця оригінальна сукня приверне чимало поглядів, а ряд ґудзиків на спині, зробить ваш образ більш витонченим і тендітним. Ціна зі знижкою 930 грн. Треба брати!
 

А ще на вас чекає багато цікавого та модного у новій осінній колекції від бренду BANT. Слідкуйте з 1-го вересня за новинками у соціальних мережах:
www.facebook.com/bant.official
www.vk.com/bant.clothes

Дізнатися більше інформації та зробити замовлення ви зможете на сайті: www.bant.com.ua
або завітавши в шоу-рум в центрі Києва за адресою: вул. Левандовська (Анищенко),3в офіс 202 ( метро Арсенальна).

Noellia

Noellia – український бренд модного жіночого одягу, що втілює витонченість і красу сучасної жінки, яка, незважаючи на енергійний спосіб життя, бажає виглядати вишукано, красиво і жіночно. Всі моделі розробляються і виготовляються лімітованими колекціями з якісних натуральних та напівнатуральних тканин та високоякісної фурнітури. Адже виробники знають, що для кожної жінки є важливою не тільки унікальність виробу, але і його якість та крій, які забезпечують легкість та комфорт під час носіння.

Засновниця бренду Оксана Глуховська переконана, що бути красивою – приємний обов'язок справжньої жінки. Саме тому вона створює вишукане вбрання, яке підкреслює природну красу представниць прекрасної статі в особливі урочисті моменти їхнього життя, а також красиве повсякденне вбрання, зручне та комфортне. В сукнях від Noellia ви завжди будете вишуканою, ніжною, романтичною і трохи грайливою.
 
Жіночність – тренд цього літа. Легка провокація у формі, класичні кольори і розкіш – ось головні акценти літньої колекції від Noellia. Тонке мереживо, напівпрозорі вставки та об'ємні волани, що прикрашають спідниці та сукні, додають романтичного настрою в образі.

Яскраві та вигідні пропозиції з весняно-літньої коллекції бренду:

Сукня з віскози з напівпрозорою спинкою, яка ідеально підійде для урочистої події та допоможе вам створити вишуканий і ніжний образ. Вигідна ціна 1670 грн. 
 
Комбінезон на бретелях з яскравим квітковим принтом прикрасить і додасть образу вишуканості та сексуальності. Ця елегантна модель стане універсальним варіантом вбрання на будь-яку подію. Вигідна ціна 1430 грн.
 
Легкий квітчастий сарафан в підлогу вільного силуету з відкритими плечима чудово підійде для прогулянок пляжем, а його насичені кольори яскраво підкреслюватимуть засмаглу шкіру. Як міський варіант - можете одягати його в поєднанні з джинсовою сорочкою. Вигідна ціна 990 грн.
 
Сукня ніжного пудрового відтінку підкреслить витончені лінії фігури, додасть образу жіночності та граціозності. Доповніть вигляд улюбленими аксесуарами та мінімалістичною сумкою і в чоловіків просто не буде шансів не закохатись у вас! Вигідна ціна 1280 грн.
 
З 22 серпня на весняно-літню колекцію Noellia почнуть діяти знижки до 30%.

Дізнатись більше інформації ви зможете на сайті: noellia.com.ua
Та на сторінці: www.facebook.com/noellia.ua

Pivnik Studio

Pivnik Studio - це молода та креативна марка в’язаного одягу. У своїй роботі вони поєднують високу якість, сучасний стиль та функціональність. Тому продумані моделі ідеально сідають на будь-який тип фігури. Кожен виріб виготовлений тільки з натуральної сировини - бавовни, вовни, шерсті альпаки, кашеміру.

Унікальні образи від Pivnik Studio підійдуть харизматичним, креативним, ніжним і активним дівчатам. Саме для них бренд у кожній своїй колекції продовжує експериментувати з принтами, проте залишає місце і для базових моделей - таких, як маленька чорна чи сіра сукня-резинка, вовняний кардиган кольору графіт та ін. У Pivnik Studio обожнюють класичні принти, обіграні кольором: чи то смужка, чи куряча лапка, чи мілітарі!

В асортименті бренду є трикотажні сукні, кардигани, в’язані кофти, шапки і рукавички і ще багато цікавого. Всі вироби виготовляються у лімітованій кількості, тому ви можете бути впевнені у своїй неповторності. 

За вигідною ціною ви можете придбати:

Стильний меланжевий кардиган "Брумстик". Ручна в’язка, виготовлений з високоякісної бавовни - чудовий вибір у мінливу погоду! Дуже приємний і м'який на дотик. Така річ повинна бути у вашому гардеробі. Вигідна ціна 1800 грн.
 
Модні жіночі спортивні костюми з бавовни - це одяг не тільки для заняття спортом, а й найзручніша річ, яка підходить для активного відпочинку, поїздок на природу чи за місто. Все зроблено для вашого комфорту. Вигідна ціна 970 грн.
 
Ніжні триколірні кардигани з кишенями з м'якої бавовни чудово підійдуть для прохолодних літніх і осінніх вечорів. Вигідна ціна 1200 грн.
 
Ну дуже м'який кардиган-м'якуш м’ятно-рожевого кольору ручної в'язки. Спереду оздоблений стильними косичками. Вільного крою з рукавами ¾. Так і хочеться сильніше закутатись. Вигідна ціна 1600 грн.
 
Дізнатися більше інформації та зробити замовлення ви можете тут: www.facebook.com/pivnikstudio

Salvaje Lifestyle

Salvaje Lifestyle – це молодий український бренд модного жіночого одягу. Виробники переконані, що єдина різниця між стилем і модою - це якість, саме тому прагнуть досконалості у всьому та виготовляють свої вироби не лише стильними, але й високоякісними. Вони пропонують речі, які допоможуть кожній жінці підкреслити свою сексуальність і привабливість, а головне створити ідеальний образ, який буде підкреслювати всі переваги фігури. Стиль мінімалізм ідеально для цього підходить, адже прості, невигадливі комплекти, без зайвих деталей, завжди будуть модними, оскільки прекрасно підкреслюють індивідуальність та природну красу жінки.
 
Особливість бренду – це простий крій, нейтральна колірна гама та натуральні тканини. Саме ці критерії дозволяють створювати елегантні, жіночні образи. Такі речі чудово підійдуть впевненим в собі жінкам, які прагнуть, щоб одяг підкреслював природну красу і показував самодостатній і сильний характер його власниці.
 

Серед гарячих знижок літньої колекції ви знайдете:

Простий силует та досконалий крій, саме такий мінімалізм в тренді! Особливо, якщо це сукня з чудової натуральної тканини з матовим, перловим відтінком. Вона додасть шарму і відмінно підкреслить витонченість фігури! Вигідна ціна 1200 грн.
 
Маленька чорна сукня – невід’ємна частина гардеробу справжньої жінки, яка говорить про її витончений смак. А в такій елегантній, сексуальній сукеночці з натурального шовку ви матимете актуальний вигляд у будь-якій ситуації. Вигідна ціна 1257 грн.
 
А в цій сукні з невимушеним і природним силуетом ви матимете неймовірно ніжний вигляд. Простота і вишуканість підкуповує своєю практичністю і виваженістю кожної деталі. Вигідна ціна 1600 грн.
 
Зараз діє вигідна акція від Salvaje, при покупці двох речей ви отримаєте 50% знижки на третю.

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: www.salvaje.com.ua

Слідкуйте за оновленнями на сторінках у соціальних мережах:
www.facebook.com/salvaje.ua
www.instagram.com/salvaje_lifestyle

Kogutovska

Kogutovska – це молодий український бренд жіночого одягу. Його засновниця і талановитий дизайнер Яна Когутовська створює чарівне вбрання для сучасних модниць тонкої та романтичної вдачі. Всі образи від бренду не просто креативні та оригінальні, вони також допомагають жінці проявити свою природну чуттєвість і жіночність. В асортименті можна знайти все, що повинна мати у гардеробі сучасна дівчина – від жіночних суконь до світшотів та костюмів.

Дизайнер приділяє особливу увагу якості кожного виробу. Саме тому в роботі використовує лише якісні натуральні тканини та фурнітуру, які забезпечують максимум комфорту при носінні. Завдяки вдалому комбінуванню різноманітних кольорів і фасонів дизайнер створює оригінальні та ненудні образи, в кожному з яких ви - індивідуальність.

Тож ми пропонуємо звернути увагу на яскраві пропозиції від бренду Kogutovska зі знижкою 50%.

Якщо ви бажаєте знайти для себе щось елегантне та натуральне, тоді ви точно не встоїте перед легкою лляною сукнею з унікальною вишивкою. Ваш образ буде дуже яскравим, але водночас милим та романтичним. А ще така сукня вільного крою легко приховає дрібні недоліки жіночої фігури. Вигідна ціна 900 грн.
 
Джинсова сукня oversize з оригінальним принтом – цікава та універсальна річ у жіночому гардеробі. Чудовий варіант як для офісу чи ділової зустрічі, так і для прогулянок чи романтичної вечері. Доповніть лук яскравими аксесуарами – ви виглядатимете неперевершено. Вигідна ціна 975 грн.
 
А для активних особистостей бренд Kogutovska пропонує чудовий варіант костюму для прогулянок. Цей комфортний комплект з латками-сердечками на ліктях стане вашим улюбленим вбранням для поїздок за місто. Стильно та зручно, все що потрібно для вдалого вікенду. Вигідна ціна 840 грн.
 
А легкості та романтики вашому образу додасть цікаве оздоблення цієї сукні. Пір’я страуса надасть образу своєї власниці особливої ніжності, витонченості й чарівності. При бажанні оздоблення легко можна зняти, оскільки пір’їнки кріпляться за допомогою кнопок. Вигідна ціна 800 грн.
 
З таким оздобленням пір’їнками ви можете замовити ще й стильну футболку всього за 600 грн.
 
Дізнатися більше інформації та зробити замовлення ви можете тут:
www.instagram.com/kogutovska
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше