Встигнути все, або Як краще розставити пріоритети

2 листопада 2018
Anna Juli

Звичайно, найефективніший спосіб заощадити час – перестати витрачати його на сон. Але чи на довго тебе вистачить? Адже для гарного самопочуття людині необхідно близько 7-8 годин повноцінного сну. Він впливає на нашу ефективність та продуктивність, здоров’я організму в цілому.

Але все ж є декілька способів збільшити продуктивність дня, виконати поставлені задачі та ще й звільнити час для себе.

Найперше – відмовся від зайвих завдань.

Для того, щоб у щоденному графіку з’явився вільний час, з нього варто викреслити все непотрібне та неважливе.

Не дивлячись на класний і мотивуючий фільм «Завжди говори «Так», варто все ж інколи казати «Ні», особливо шкідливим завданням, які відбирають такий дорогоцінний час. Думай спочатку про свої пріоритети, а уже тоді погоджуйся на сумнівні зустрічі та зайві завдання.

Швидкі завдання виконуй одразу.

Все, що можна зробити швидко (до 30 хвилин), виконуй одразу. Не марнуй часу на роздуми, просто зберись з думками і вперед! Не виписуй їх і тим більше не сортуй у голові. Зробив – забув.

Не намагайся одразу зробити ідеально.

Краще зробити все швидко і добре (а потім доопрацювати), ніж довго мучити, намагаючись зробити ідеально.

Економте час у всьому.

Займись логістикою власного часу. Звільняй його для спілкування з рідними та друзями. У час технологічного прогресу частину навчання можна здійснювати прямісінько з дому, не витрачаючи час на дорогу. Більшість покупок теж можна здійснити через інтернет, а корисну консультацію отримати по скайпу. 

Розставляй пріоритети правильно! Час летить швидко, не марнуй його, а використовуй раціонально. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com