Вібраційний прогноз від Lee на лютий 2023 року

У лютому місяці спостерігається підвищення загального вібраційного фону і, як наслідок, зменшення щільності енергетики планети. Сприймається це як якесь розм'якшення матерії тобто події та обставини стають менш визначеними.

Навіть тоді коли вони відбулися досить спрощено, можна сказати, що кожна правда в лютому стає напівправдою. Це призведе до ефекту розфокусування та розшарування подій, що відбуваються на Землі.

Спостерігати подібне можна буде в режимі реального часу. Ось щось є, і одразу ж воно змінилося на інше, або зовсім зникло. Люди можуть сприймати подібне у вигляді парадоксу через те, що протилежні події існуватимуть одночасно.

Увага до одного з варіантів може змістити підсумкові прояви убік його реалістичності приховуючи з уваги іншу можливість, а здатність одночасно побачити обидва полюси відкриють вам шлях до створення третього власного варіанту. Це стане вашою особистою маленькою магією, яку ви навряд чи зможете пред'явити іншій людині.

Ви будете знати, що створили щось подібне всередині двох полярних подій, але це виявиться лише у вашому фокусі уваги. Однак оскільки парадокси проявиться у всіх, тому у вашу історію повірять ті, хто знаходиться на схожих з вами частотах вібрацій. Коли ви поділитеся один з одним подібними звершеннями, ви утвердитеся і у власній адекватності, та допоможете іншій людині повірити в її сили.

Розшарування подій відбуватимуться на невеликих амплітудах відхилення, тому вони будуть виявлятися у дрібницях поточного дня та стануть помітні у вигляді коротких спалахів здивування. Інколи вам щось буде здатися дивним, однак якщо ви уважно придивитеся до таких дивних подій, ви зможете їх зафіксувати та збільшити ступінь зміни подій. Тобто додавання більшої уваги та впевненості до одного з полюсів подій допоможе вам створити розширений варіант бажаного відхилення.

Це буде щось на зразок збільшення на порядок того, що є в одній короткій події. Зі звичайної однієї події ви зможете зробити дві події вкрай незвичним чином. У вас розкриється дві опції творчого підходу створення нового варіанту подій на тлі двох протилежностей і розгойдування бажаного варіанту всередині одного з полюсів. Наприклад при виборі між «є» і «ні», ви зможете вибрати дві події «є», або вибрати «було але зникло».

Залежно від вашої потреби щось подвоїти або чогось позбутися, ви зможете вибрати потрібний вам результат. Обидві опції припускають те, що ви розумієте те, що відбувається саме як парадокс можливостей, а не як чиюсь помилку чи власне непорозуміння для людей, які живуть в автоматичному режимі 3D Матриці. Вібраційне зміщення, що відбувається, проявиться у відчутті сильної розсіяності чи розгубленості. Їм здаватиметься, що їх постійно обманюють і що їхнє оточення готує проти них змову.

Так що всередині подібних спільнот (людей, які живуть в автоматичному режимі) настане час колективних параноїдальних явищ. Вони звинувачуватимуть один одного в зраді та про всяк випадок будуть об'єднуватися за принципом «дружби разом» проти «третього». Саме цим людям і спільнотам належить безперервно міняти пари, роблячи когось третього «крайнім», що призведе до ситуацій, відомих як поведінка павуків у банці. При цьому збільшиться можливість неусвідомленого так би мовити магічного посилення негативу.

Це можуть бути ситуації, коли люди наполегливо побажають вибрати негативний полюс, розгойдуючи для себе небажані наслідки. При цьому ці люди будуть бачити обидва полюси,  але зі своїх особистих причин вони віддадуть перевагу саме невигідному для себе сценарію (позиції), тому події на планеті Земля теж будуть розшаровуються на два вектори.

З одного боку у великої маси людей прокидаються творчі здібності, і на нас чекає безліч незвичайних відкриттів та подій. З іншого боку частина людей може бути залучена до розкриття так званих «теорій змов». У результаті одні побачать заголовки про якісь чудові явища чи події, а інші про те як знайшли винного чи крайнього у якійсь корупційній справі.

До кінця лютого варто звернути увагу на сам факт наявності двох векторів колективної реальності. Тоді ви побачите в них головний парадокс всього місяця - можливість двох видів соціуму співіснувати на планеті. Можна сказати, що це спостереження за утвореним бар'єром між різними реальностями.

Коли ви розглянете подібне, ви особисто отримаєте ще один бонус, ви почнете розпізнавати саму можливість вашого зміщення за різними варіантами всесвітів. А подібна навичка далі можна розвивати все краще і краще у найнесподіваніших якостях.

Так що розгорніть енергії лютого собі на користь незалежно від того, що відбуватиметься у зовнішньому світі. Пам'ятайте, що коливання ймовірності різних подій, це не разове явище, це загальний тренд місяця.

www.youtube.com

 Канал Lee

Фрілансер Влалрій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше