Вібраційний прогноз від Lee на квітень 2023 року

Квітень впроваджує події вищого рівня в обставини звичного порядку речей. Це схоже на те, як у поле, яке орють, використовуючи кінні упряжки, виїжджає трактор. Подібне перевертає всю логіку землеробства, хоча землероби, дивлячись на трактор, можуть думати, що це лише якась витівка ексцентричного дивака.

Таким чином, на планету очікують інші підходи просунутого рівня для вирішення колишніх завдань. А ці «вставки з майбутнього» найчастіше сприйматимуться як безглуздість чи якась хитрість.

Відповідно, люди зі старих систем даватимуть неадекватні оцінки тому, що відбувається. Їм здасться, що їх обманюють особливим чином і є якийсь метод боротьби з новими явищами. Деякий час вони діятимуть за інерцією, підбираючи шаблони для нейтралізації обставин, що виникли. Однак, по суті, йдеться про еволюційний стрибок, у ході якого все давнє виявляється не життєздатним.

На міжнародному рівні енергії квітня можуть бути особливо помітними у тих регіонах, де влада спирається на «стабільне минуле». Близький і далекий Схід, які звикли до патріархальних цінностей, традицій та логіки «мудрих предків» чекає на сильний струс від зустрічі з новим. Покоління нульових років ХХІ століття починає прориватися крізь шари обмежень, що розвалюються на очах. Молодь із цих регіонів рветься на волю. І невдовзі вони її навіть не отримають, але створять своїми руками.

Коли енергії свободи прорвуться в Китаї, хвиля від їхнього тріумфу заповнить увесь світ, прокотившись від сусідніх з ним країн по всьому світу. Ця подія в результаті зруйнує усі бар'єри для людей, створюючи єдність цивілізації Землі. Квітень стане початком процесу, можливо, дуже неявним, але згодом він розростеться і стане безповоротним.

Лідери, які спираються на колишні догми, почнуть нагадувати швидше зомбі з фільмів - їх дурість, безглузді мотиви та вчинки стануть дуже очевидними для оточуючих. (прикладом таких зомбі є російський диктатор путін, китайський диктатор Сі Дзінпін, північнокорейський диктатор Кім Чен Ин - ВЗ).

Але на відміну від фільмів, у реальному світі деградуюче покоління схильне до самознищення, оскільки їх методи посилюють їхній же розпад. Все, що не зроблять ці люди, все вестиме до їхнього падіння. Їхня логіка вже не виходить від розуму - вони буквально виконують волю колективного несвідомого, дрейфуючи за течією змін у бік революційного водоспаду еволюції.

Пам'ятайте, нові системи відрізняються іншими механізмами роботи. До них не застосовні попередні підходи. Також як на сенсорному смартфоні не потрібна сила, щоб натискати на кнопки, так і в нових системах не потрібні зусилля для їх розвитку. Їхня відмінність у тому, що малим і ледве вловимим рухом вони змітатимуть будь-які перешкоди на своєму шляху.

Важливо розпізнати такий стрибок еволюції у своєму особистому житті. Слідкуйте за нібито перешкодами у звичному для вас світі. Коли щось виявилося у вигляді «нових труднощів», придивіться уважно – чи немає в них елементів вищого рівня, чи немає нових технологій, прихованих можливостей з іншої сфери життя чи просто незнайомої вам логіки. Якщо є – прийміть це як сигнал для особистого стрибкоподібного зростання.

Шукайте в цьому дорогоцінний дар для себе - він вам відриється фантастичним чином, якщо ви не піддастеся страху змін. Адже тут йдеться не про покращення життя, а про те, що вас може вивести на той рівень, про який ви ледве могли мріяти. Квітень це такий час, коли кількість переходить у нову якість. Це про те, як бути іншим, а не про те, як бути покращеним.

  Зверніть увагу на те, що не так легко зробити крок уперед, коли вперше зустрічаєш сходинку, адже спочатку вона здається перешкодою. Хоча це швидше навіть ліфт, а не східці зі сходів, оскільки підйом буде дуже високим та стрімким. Не доведеться робити тисячі тяжких кроків, потрібно лише розпізнати, як користуватися кнопками. Це не складно, проте не звично.

Отже, квітень виявить системи нового порядку. Використання цих систем допоможе рознести в пух і порох старі обмеження і дасть людям нові інструменти для побудови бажаних змін. Там, де свідомість людей готова до змін, там вібрації місяця видадуться дуже логічними та простими. У тих галузях чи регіонах, де триматимуться за минуле – там очікуються сильні струси.

При цьому ваш особистий настрій або закине вас у потрібне місце, або утримає від невигідного переміщення до зони турбулентності. Все залежить лише від того, наскільки ви готові до еволюції.

І пам'ятайте, що процес уже пішов, відсидітися в «тихій гавані» навряд чи вийде. Хіба що ви вже так далеко просунулися, прискорилися і вже приймаєте дари майбутнього тепер. У цьому випадку до вас йде значне збільшення того, над чим ви зараз працюєте, до вас безперечно йде підтримка по лінії вашого захоплення, вашої пристрасті, вашого натхнення.

www.youtube.com

Канал Lee

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше