В Києві презентували книгу, присвячену В'ячеславу Чорноволу

12 квітня 2018
Редакція

11 квітня в Києві відбулася презентація книги "Великі дерева у тіні не ростуть", присвяченої 80-річчю політика і журналіста В'ячеслава Чорновола. Видання містить 14 історій-спогадів про видатного українця. Співаторами стали Едуард Гурвіц, Володимир Кулеба, Марта Коломієць-Яневська, Адам Міхнік, Ельхан Нурієв, Михайло Хейфец і Зянон Пазьняк - найближчі соратники Чорновола, повідомляє Ukraine Art News Андрій Яловий видав книгу власним коштом.

ukraineartnews.com

"У нас про Чорновола є кандидатські й докторські дисертації, з'явився десятитомник творів В'ячеслава Максимовича, численні публікації про нього. Але до сих пір не було такої книги, яка показувала б Чорновола очима тих, хто з ним близько і тісно працював", - розповів про книгу автор ідеї Андрій Ніцой. 

Упорядником книги став прес-секретар В'ячеслава Чорновола Дмитро Понамарчук, а передмову до видання написав голова партії "Народний рух України" Віктор Кривенко.

"В програмі і видавництва, і Руху є поширення цих презентацій, донесення книжки та ідей авторів до ширшого кола, тому невдовзі ми будемо повідомляти про наступні заходи", - розповів Андрій Ніцой.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com