В Канаді відбувся модний показ українського дизайнера Оксани Полонець

8 вересня 2016
Редакція
Споконвіків українська вишиванка була не лише традиційним одягом. Це стиль, який підкреслює самобутність та індивідуальність українців. Ще на межі 19-20 століть Івано Франко започаткував моду носити її під піджаком - в такому вбранні він "відрізнявся од загалу своїм костюмом – вишиваною сорочкою серед пишних комірців і краваток".

А вже зараз одяг в українському стилі – це модна тенденція. Світові дизайнери використовують вишивку у своїх колекціях, а престижні закордонні видання визнали її трендом у світовій моді. Національне українське вбрання зазнало метаморфоз, проте яскрава колористика вишивки, автентичні мотиви і сучасний крій в роботах вітчизняних дизайнерів активно завойовують серця не лише українців.
 
Оксана Полонець – відома українська дизайнерка, засновниця власної дизайн-студії, майстриня, чиї сукні можна, без сумніву, назвати витворами мистецтва. Її успішний бренд за більш ніж 10 років існування отримав визнання не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Свої колекції вона регулярно представляє на різних виставках, зіркових заходах, а зовсім нещодавно в сукні від О. Полонець пройшлася червоною доріжкою церемонії кінонагороди "Оскар 2016" Наталка Кульчицька.

За кілька минулих місяців дизайнерка встигла презентувати свої колекції на кількох престижних заходах.

Так, 16 липня в Торонто в рамках конкурсу "MISS UKRAINIAN CANADA 2016" Оксана Полонець представила нову колекцію вишуканих суконь і вишиванок, в якій вдало поєднуються сучасні модні тенденції і стародавні орнаменти української вишивки. Самій дизайнерці випала відповідальна місія - бути однією з членів журі на цьому конкурсі.  
 
Окрасою програми став шоу-показ сучасного одягу від українських дизайнерів. Дефіле в сукнях від дизайн-студії О. Полонець закривало конкурсну програму. Учасниці демонстрували весільні та вечірні образи  з традиційною вишивкою.
 
Оксана Полонець особисто підбирала для кожної дівчини сукню, яка би вдало підкреслювала природну вроду конкурсантки.
 
Окрім того, наприкінці липня пані Оксана взяла активну участь у прекрасному святі "Capital Ukrainian Festival", яке проходило у столиці Канади. Показ сучасних вечірніх суконь та ексклюзивних сорочок з традиційними українськими орнаментами пройшов у хорошій святковій атмосфері. Канадська публіка зустріла колекцію та її творця досить тепло. Навіть після заходу люди підходили до пані Оксани та дякували їй за прекрасні емоції та популяризацію української культури серед молоді завдяки сучасному виконанню.
 
Сама дизайнерка поділилася своїми враженнями та відзначила дуже хорошу організацію обох заходів. "Організатори зробити все, щоб глядач повністю поринув у світ традиційної краси. Приємно, що багато глядачів були знайомі з моїми роботами", – розповідає Оксана Полонець.
 
Метою обох заходів було популяризувати українську культуру та продемонструвати сучасний український продукт; познайомити канадську аудиторію з відомими і новими українськими брендами, які мають чим здивувати світ.
 
Талант пані Оксани продовжує вражати і нас. Вишукані сукні її дизайн-студії і справді варті найвищого визнання. Ми можемо побажати їй лише натхнення та креативних дизайнерських рішень, які вона вміло втілюватиме у своїх майбутніх колекціях! 

Якщо ви хочете ближче познайомитися з творіннями дизайнера Оксани Полонець, завітайте на її сайт: polonets.prom.ua 

Фото: 
Торонто - Norbert.K IWAN
Оттава - Andre Bergeron
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше