Урочисте відкриття виставки "Гра свідомості" в арт-центрі я. Гретера

29 вересня 2015
Таня
 Арт-центр Я. Гретера відкриває осінній сезон проектом "Гра свідомості". Ми із задоволенням представляємо Олега Радвана - унікального автора, картини якого завжди інтригують.

У світі все просто і в той же час неймовірно ускладнено постійними змінами. І в даному випадку ми маємо можливість зазирнути у світ трансформацій, який малює розум творчої людини. Автор відкритий і щирий у своїх спробах знайти відповіді на вічні питання і через призму свого життєвого досвіду показує суть речей.

Оголені відкриті символи й образи тендітних жінок тільки підкреслюють трагічність перекручених масок. Кожен образ - окремо проживає життя, глибоко особисті історії реальних людей з непростими долями. Впевнені що, враховуючи соціальну й творчу активність самих моделей, їхні нестандартні особистості будуть цікаві нашим гостям. А на відкритті можна буде познайомитися не тільки з автором, але і деякими героями.

Удавана драматичність робіт Олега Радвана притягує колекціонерів і входить в інтер'єри людей глибоко інтелектуальних, що шукають себе через нові знання. Саме такі люди в пошуку себе шукають натхнення в складних, неоднозначних полотнах Радвана.

Талант Олега Радван отримав визнання в Сполучених Штатах Америки, Олег має численні нагороди, він переможець конкурсу International ARC Salon, лауреат 15 премій, зокрема премії гільдії Charlotte County Art, і учасник більш ніж 20 масштабних виставок. У 2014-2015 році роботи Олега взяли участь у міжнародних проектах "Альтернатива. Україна – реалії і майбутнє" в Брюгге, Брюсселі, Берліні та Люксембурзі.

Фактом є, що полотна відображають внутрішній світ автора. Особистість Олега Радвана захоплює не тільки неймовірним творчим і життєвим досвідом, а й тими випробуваннями, які йому довелося пройти як людині та художнику. Свою кар'єру живописця він починав, бачачи лише на одне око, і величезне бажання займатися улюбленою справою стало неймовірно сильним поштовхом у творчості.

Сьогодні його сенсаційні роботи доступні для поціновувачів мистецтва і в Україні.

24.09.15-22.11.15
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше