Український музикант довів діаспору Канади до сліз

25 липня 2016
UAPOST.US
Днями завершився конкурс краси "Міс українська Канада / Miss Ukrainian Canada". Церемонію організовували представники української діаспори. За бажанням слухача в Канаді було прийнято рішення запросити виступити піаніста-віртуоза Євгена Хмару зі співачкою Дар’єю Ковтун, а також українську виконавицю Іларію.

По завершенню конкурсу Євген представив українській діаспорі програму "ЗНАМЕННЯ", з якою раніше вже встигли познайомитись глядачі України в рамках всеукраїнського однойменного туру.
 
uapost.us
 
"Це надзвичайні відчуття, перебуваючи за тисячі кілометрів від рідної землі опинитися в настільки близькій серцю атмосфері. Наші люди дуже гостинні, щирі! Я шалено радий, що мою музику знають, слухають... Ми на одній хвилі, хоча знаходимось так далеко один від одного. Нас дуже тепло приймали. Неможливо передати почуття, коли повний зал співає в унісон пісню "Рідна мати моя". Мурашки бігли табунами, сльози в очах... Багато народжених в Канаді шанують свої традиції і не забувають українську мову", - розповідає Євген Хмара

Отримавши величезний емоційний заряд, натхнення, музикант повернувся додому і наразі готується до зйомок відеокліпу, а також виходу третього студійного альбому. Реліз і презентація заплановані на осінь.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше
Залаштунки успіху бренду. Чи правда, що шкіряні вироби LuckySrore приносять удачу?
Це історія подружжя Олі та Миколи, які разом, пліч-о-пліч втілили свою мрію, реалізація якої розпочиналась з виготовлення шкіряних гаманців у імпровізованій домашній майстерні.
Читати більше