Українська документалка здобула головний приз на МКФ в Австрії

9 травня 2017
UAPOST.US
Головний приз 13-го Crossing Europe Film Festival Linz отримала українська документальна стрічка режисера Віталія Манського "Рідні".

Про це повідомили в продакшн-компанії "435 Films".

"Рідні" - це фільм про життя людей з однієї родини, родини режисера, які мають спільну історію, спільне виховання, але на світогляд та самоідентифікацію яких вплинули сучасні події в Україні. 
 

 
"Перемога такого особистого для мене фільму є чимось надзвичайним. Ніби нагородили не мою стрічку, а все моє життя. Конкурс був дійсно надзвичайно великим, у стрічках-конкурентах піднімалося багато загальноєвропейських проблем, зокрема біженців. Однак перемога картини з такою інтимною інтонацією - велика подія і для мене, і для всієї України", - прокоментував свій тріумф режисер Віталій Манський.

Продюсер стрічки Анна Паленчук зазначила, що це перша нагорода, яку здобув цей фільм. Вона підкреслила важливість цієї перемоги на тлі євроінтеграційних процесів в Україні. 

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше