Українка представила Японії особливе мистецтво (фоторепортаж)

1 жовтня 2015
UAPOST.US
Минулої суботи 26 вересня 2015 року відбуласа чудова мистецька акція.
  В Йокогамському припортовому парку "Зоо-но-хана" (парк Хобота Слона – названий так, бо невеликий півострів, на якому розташований парк, справді нагадує формою хобіт) — українська художниця Олена (Leka) Дерев’янкіна (www.facebook.com/artist.leka) організувала і провела майстер-клас і одночасно артистичну інсталяцію.

Разом з учасниками, відвідувачами кафе — дітьми та дорослими, японцями, українцями та гостями з інших країн — було "збудовано" дві великих, майже в людський зріст, ляльки-мотанки.

Через розмір ляльок, клаптиками тканини було важко обійтися, тож на виготовлення ляльок пішли ящики старого одягу, кілька клубків ниток, відрізи тканини на плахти лялькам-"дівчатам", квіти та стрічки для віночка "молодшій" з них, та ще й сніп жита старшій "заміжній" мотанці.

Діти та дорослі також робили аплікації на поштових листівках, які пізніше будуть відіслані в дитячі будинки України. А малюки із задоволенням дивилися відеопрограму з мультиками про козаків та українською тематичною підбіркою відео.

Дякуємо Олені за чудову організацію заходу і гарний настрій, прекрасно проведений час.
 
(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше