Українка перемогла у міжнародних дебатах

13 жовтня 2017
UAPOST.US
Чотири найкращі учасники дебатів з Центральної та Східної Європи німецькою боролися за перемогу на XI. Міжнародних молодіжних дебатах.
 
uapost.us
 
За 24 хвилини фінальних дебатів Яна Біць з Івано-Франківської школи №5 переконала присутніх у своїй позиції.

Друга учасниця XI. Фінального тижня з України Діана Паневська з Гімназії №1 також брала участь в тренінгах та дебатах разом з іншими 19 учасниками.

Яна, спільно з Наталією Шребере (2 місце), доводила, що всеохоплююче державне регулювання інтернету не повинно існувати. Тему дали організатори, а ось сторону дівчата обрали жеребкуванням. Сторону "За" підтримували Дора Домотьор-Нагі (3 місце) з Угорщини та Терезія Говоркова (4 місце) з Чехії.



Протягом 24 хвилин учасники обмінювалися аргументами щодо регулювання інтернету. На завершення журі сказали, що Яна везе перемогу в Україну.

Загалом 20 переможців національних змагань з Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Словенії, Словаччини, Чехії, України та Угорщини відвідали столицю Естонії Таллінн, щоб займатися під час дебатів політичними та соціальними питаннями та мати спільні зустрічі на дебатах.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Жорсткі топери: з якого матеріалу виготовляються та кому підійдуть
Якщо ваш диван з часом пом'якшав та деформувався, ви стали відчувати дискомфорт під час сну та перестали висипатися, не поспішайте з ним прощатися. Розгляньте можливість купівлі жорсткого топера, здатного повернути дивану колишній комфорт та зручність.
Читати більше