UFW День 2. Life on the color line з ELENAREVA

Другого дня на Ukrainian Fashion Week показ ELENAREVA став ковтком свіжого повітря: небесно-блакитні, бузкові, графітові мазки на білому, перлиновому та кольорі слонової кістки; шовк, ніжні жіночні силуети, мінімалізм, а також освіжаючі відтінки чорного та насиченого синього.

На створення нової колекції дизайнера Олену Реву надихнув абстрактний експресіонізм та його представники: Джексон Поллок, Марк Ротко та Віллем де Кунінг. А також значний вплив мали робити попередника цієї школи – Василя Кандінського з його теорією живопису та новими підходами у роботі з формою, кольором та тональною гармонією.
 


Дизайнер звертає увагу на те, що експресіонізм виник як гостра реакція на Першу світову війну та революційні рухи, і проводить паралелі між поворотними точками тієї епохи та нинішніми подіями в Україні, – вона відчуває, що українці зараз переживають посттравматичний синдром та потребують естетичної та медитативної краси.
 
До роботи над колекцією було запрошено молоду українську художницю Катерину Лібкінд. Використовуючи методи абстрактного експресіонізму, вона створила серію емоційних принтів, що символізують мир та гармонію.

Це не перший досвід роботи з українськими художниками: раніше бренд ELENAREVA співпрацював з Катериною Бучацькою, Ладою Наконечною, Тетяною Гершуні, Аліною Якубенко, Олександром Курмазом та Владою Ралко.

Ось деякі роботи з попередніх колекцій бренду у співпраці з художниками.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше