У березні світ переходить на більш прискорену Шкалу Часу

У березні світ переходить на більш швидший часовий масштаб (час прискорюється), прямуючи до ще більшого божевілля, яке буде супроводжуватися банкрутством банків, триваючими війнами на планеті та зміною погоди, зокрема землетрусами. Тепер вам потрібно сконцентруватися і бути готовим приймати важливі рішення. Це не заклик до страху, а заклик до більшої уваги, концентрації.

Корисно усвідомити, що те, що зникає з вашого життя, ймовірно, більше не служить і не дозволяє вам зробити крок до більш високої частоти вібрацій. Розуміння цього може зняти стрес від ситуації, в якій ви опинилися. Ви можете виявити, що все, що покидає вас, пов'язане з попередньою травмою або існує з більш щільною частотою, ніж та, в якій ви зараз рухаєтесь.

Багато чому зараз потрібно щезнути з вашого життя, щоб ви могли більше реалізувати свого Вищого Я, яке тепер спускається у ваше тіло і там закріплюється. Крім того, буде корисно усвідомити, що будь-який складний досвід, який ви проходите (відчуваєте), відбувається для того, щоб зміцнити вас, і допомогти зробити крок до сили та мудрості всередині вас, про існування яких ви навіть не підозрюєте.

Ці часи вимагають від цього процесу, щоб ви могли впоратися з тим, що чекає нас попереду. Іноді ви можете опинитися в напруженій ситуації, в якій ви не встигаєте подумати про наступний крок або прийняти зважене рішення. Вам просто потрібно діяти і вірити, що ви на правильному напрямку.

Ми повинні навчитися бути все більш спонтанними у всьому, як би страшно це не було. Саме так ви, природно, реагуєте на ситуації, коли перебуваєте в багатовимірній свідомості. Ви спонтанно приймаєте рішення на основі внутрішніх настанов, знаючи, що ваше Вище Я веде вас найкращим чином.

Ви також можете відчути якесь хвилювання, реагуючи на такі ситуації. Але якщо ви продовжуєте довіряти всьому, що вас чекає, пізніше ви виявите, що ви прийняли найкраще рішення. Ми всі зараз тренуємось у ці перехідні часи. Все, що відбувається, готує нас до стрибка Свідомості, саме для цього ми прийшли на планету Земля.

Це непросто, але іноді те, що здається непосильним і безглуздим, необхідне для того, щоб позбутися століття контролю та програмування, а також травм, які ми пережили під час попередніх втілень.

Тепер необхідно навчитися діяти відповідно до внутрішнього пріоритету (нашої інтуїції), яке веде нас у ці неспокійні часи, і не дуже покладається на різні зовнішні вчення та вчителів.

Останнім часом спостерігається збільшення сонячної активності, і багато хто відчуває інтенсивність та наслідки найвищих рівнів Світла. Наша фізична природа трансформується. Ми переходимо до вищої Часової Лінії, пов’язану з епохою Водолія.

Не кожен піде цим шляхом, тому багато хто не зміниться з різних причин. Розкол вже тут. Ви побачите, що багато хто виступить проти вас і ваших переконань. Вони вважають за краще залишатися у тривимірній часовій лінії страху. У них є вибір: вступити у своє серце та силу, або залишаються у тривимірному світі контролю над розумом, що маніпулює поведінкою людей.

Усвідомлення того, що ці психічні процеси були накладені на нас, вийде на перший план, коли ви повернетесь до свободи вашої первісної сутності, Любові та Світла. Наш шаблон ДНК перекалібрується та оновлюється, ставлячи під сумнів все, що говорять вам зовнішні сили, не засуджуючи та не звинувачуючи інших, знаючи, що все це є недосконалим, і що розгортається велика схема Нової Землі.

Це фінальне потужне перезавантаження. Багато хто намагатиметься стримувати вас, контролюючи, маніпулюючи вами, щоб не дати вам досягти найвищого зростання та прийняти Світло всередині своєї істоти Любові та Світла. Вони наводитимуть на вас страх через власний страх перед Світлом. Вони зроблять усе можливе, щоб утримати вас на низькій частоті вібрацій.

Стійте у своїй силі, і не дозволяйте іншим стримувати вас. Ви народилися, щоб бути вільною суверенною істотою Любові та Світла. Це процес, і важливо пам'ятати, що потрібно бути добрими до себе, коли ви розплутуєте і звільняєтесь від хибних переконань, які були нав'язані нам у цьому та минулих життях на планеті Земля.

Перебувайте в моменті «тут і зараз», і усвідомте, що ви не ті, як вам говорили, ким ви були. Це найбільший дар вашої свободи. Ви Божественна Іскра, всередині якої горить вогонь.

www.youtube.com

Канал Эра Водолея

Фрфлансер Ваелрій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше