The Parisianer

13 жовтня 2014
Ганна
Сотня образів, кілька важливих тем з життя Парижа і парижан об'єднали навколо себе десятки художників і дизайнерів з усього світу, що зважилися відповісти на виклик - показати глядачам столицю Франції своїми очима. Після прем'єри в Парижі, Київ - перше місто, яке це побачило.

Виставка проходить з 9 по 26 жовтня у музеї "Духовні скарби України". Куратори виставки запропонували французьким художникам створити обкладинку неіснуючого журналу "The Parisianer". На малюнках - "Мулен Руж" і Ейфелева вежа, квіткові ринки і кафе з одним столиком, натовпи туристів і транспортний колапс, модниці і бездомні, дахи Парижа і Великі бульвари, самотність у великому місті і музейний флер. Роботи створені в різних стилях і техніках, але кожен, хто побував у Парижі, безпомилково впізнає різні аспекти і нюанси життя французької столиці. Головне, в них є шарм, іронія і, мабуть, зухвалість.

Виставка дуже цікаво показує життя такого омріяного та романтичного міста. Раджу відвідати її усім любителям Парижа та всього французького, адже, крім ілюстрацій, там можна зустріти багато цікавих представників французької нації. Париж показано в дуже цікавих аспектах, в цих малюнках можна побачити не тільки життя всього міста загалом, але й внутрішній світ жителя. Можливо, хтось (хто вміє посміятися над собою) знайде в цих картинах і себе.
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше