Сучасна жінка: як не боятися експериментувати у спальні?

20 вересня 2023
Редакція

Сексуальне задоволення для жінки несе в собі безліч плюсів: це і відмінний настрій, і підвищення працездатності, і бажання нести позитив у світ. Попри сучасну тенденцію до загального розкріпачення в сексі, досі багато представниць слабкої статі соромляться проявляти себе в ліжку. Чому?

Причини скутості у сексі

Найчастіше жінки стримують свої сексуальні бажання лише тому, що бояться здатися надто розпусними. Жінка може побоюватися, що партнер вважатиме її розпущеною чи доступною, тому й не виявляє своїх інтимних умінь повною мірою. Щобільше, деякі навідріз відмовляються від сексуальних експериментів, боячись, що сам факт згоди виставить їх у негарному світлі.

Жінки уникають нового у сексі, бо:

  • не довіряють партнеру;
  • бояться, що буде боляче;
  • вважають, що це непристойно;
  • бояться зіпсувати репутацію;
  • надто суворо вихованні;
  • не люблять секс у принципі.

Іноді жінка може соромитися недоліків фігури, тому воліє кохатися в темряві і тільки в класичній позі. Причин небажання експериментувати безліч, але їх можна усунути, якщо чоловік діятиме тактовно і з розумом. Головне – донести до партнерки, що повага після секс-експериментів не пропаде, а от довіри та розуміння побільшає.

Як почати розкріпачуватися?

Насамперед жінка повинна сама захотіти позбутися сексуальних комплексів. Починати бажано з найлегших прийомів – наприклад, спробувати нові види ласк або підібрати неопробовану поки що позицію для близькості. Експерименти в ліжку – це необов'язково жорсткий БДСМ чи божевільні оргії. Потихеньку можна прийти і до цього, якщо з'явиться бажання, але головне – не залишатися на місці та рухатися у бік виконання еротичних бажань.

Секс-іграшки – найкращий спосіб розкріпачення

Щоб з'явилося бажання експериментувати в ліжку, жінка має в принципі вміти отримувати задоволення від мастурбації та сексу. Немає сенсу вмовляти партнерку спробувати щось нове в інтимі, якщо вона не відчуває задоволення від поцілунків і ласк і не досягає оргазму від фрикцій. Тож за потреби попередньо потрібно підвищити лібідо. Для посилення чутливості ерогенних зон ідеально підходять інтимні аксесуари.

Як тільки жінка навчиться відчувати насолоду від розваги із секс-іграшками, їй захочеться рухатися далі. Різні вібратори та стимулятори можна використовувати не тільки для мастурбації, але також для розігріву перед близькістю. Щоб підібрати потрібні девайси, слід заглянути в секс-шоп і придивитися до цікавих варіантів.

Краще девайси для секс-експериментів:

  • Кліторальний вібростимулятор. Дозволяє жінці досягти яскравого оргазму лише за кілька хвилин. Краще вибрати модель, що вібрує у різних режимах, щоб процес стимуляції був максимально хвилюючим.

  • Вібратор-кролик. Пристрій у формі фалоса доповнено відростком, який призначений для дії на клітор. Забезпечує подвійну насолоду і нерідко сприяє досягненню множинного оргазму.

  • Анальний корок. Використовуючи цей девайс, легко за лічені дні підвищити чутливість анальної зони. І тоді можна сміливо практикувати анальний секс, адже він доставлятиме насолоду обом партнерам.

Окремо варто сказати про таку чудову секс-іграшку, як парний вібратор. Дугоподібний аксесуар призначений для використання безпосередньо під час статевого акту. Пристрій фіксується в області клітора та піхви. Потім слід увімкнути вібрацію і приступити до інтимної близькості. Вібрація буде ніжно впливати на статевий член у чоловіка та клітор та точку G у його партнерки.

Щоб жінка гарантовано випробувала гостре задоволення від сексу, варто застосувати інтимне мастило з збуджуючим ефектом. Щойно засіб виявиться на статевих органах, з'явиться відчуття потужного наростання сексуального бажання. Кожен дотик почне приносити більше задоволення, а оргазм буде неймовірно яскравим і бурхливим.

Які експерименти у сексі бувають?

Застосувавши фантазію, можна придумати безліч цікавих варіантів спокуси, прелюдії та сполучення. Класичні методи сексу знайомі багатьом, але не всі їх пробували. Що важливо – бажання експериментувати має бути в обох партнерів, тож спочатку варто скласти список та обговорити його. Ось зразкові варіанти:

  • кунілінгус;
  • глибокий мінет;
  • анальний секс;
  • рольові ігри;
  • БДСМ-розваги;
  • секс утрьох;
  • вагінальний чи анальний фістинг;
  • знімання сексу на камеру;
  • нестандартні пози.

Якщо партнери звикли займатися лише класичним сексом, то навіть мінет чи кунілінгус стануть відкриттям. Але сучасні жінки зазвичай вже знають багато різних секретів інтиму, тому найчастіше потрібно щось справді незвичайне. Наприклад, чому б не спробувати анальний фістинг зі спеціальними секс-іграшками чи прикупити атрибутів для садо-мазо та провести спекотну БДСМ-сесію?

Сексологи рекомендують вдаватися до інтимних експериментів дозовано, щоб не настав момент перенасичення. Після кожного нового експерименту в ліжку варто ділитися один з одним враженнями, розповідати про пережиті відчуття та емоції. До речі, чудовий спосіб налаштуватися на гарячий секс — разом заглянути на сайт інтим-магазину і розглянути моделі девайсів, що збуджують.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше