Історії, що торкаються серця і сповнені невимірного кохання.

8 січня 2019
Anastasia Sumtsova

Упродовж свого існування людство завжди бентежили історії, що торкаються серця і сповнені невимірного кохання. Історії, де напівзабуті сімейні таємниці проходять скрізь століття, а потім, несподівано, виринають на поверхню, відкриваючи скриньку Пандори. Історії, що здатні з перших слів зачарувати і втримати увагу до кінця.  

Серія книжок Сари Джіо – це п’янка суміш таємничості, романтики та історії. Це надзвичайне поєднання інтриг, радості кохання та болю втрати. Це безупинний відголос століть, що неодмінно загіпнотизує вашу свідомість. 
До вашої уваги «Остання камелія», «Ожинова зима» і популярна новинка цього місяця  – «Фіалки в березні».

Сара Джіо — американська письменниця, журналістка та радіоведуча, авторка бестселерів за версією The New York Times. Співпрацювала з виданнями Glamour та O, The Oprah Magazine. Її твори перекладено понад 25 мовами. Авторка веде блог про здоровий спосіб життя, публікує статті в The New York Times, Marie Claire та інших престижних виданнях. 


Як зазначає авторка: «Хоч історії моїх героїнь зазвичай трагічні, а виклики перед ними – непрості, мені хотілося б вірити, що вони знайшли справедливість серед круговерті життєвих хуртовин».

Роман «Остання камелія» переносить свідомість у Англію, 1940 ріку. Останній у всьому світі екземпляр камелії сорту «міддлберійська рожева» росте на території сільського маєтку в Англії. Американка Флора напередодні Другої світової війни укладає угоду зі злодієм. Її завдання — проникнути в маєток і відшукати камелію. Шлях до цієї мети виявляється сповненим одночасно радості й страху…
Нью-Йорк, наш час. Еддісон, яка працює ландшафтним дизайнером, разом із чоловіком Рексом приїжджає до того самого маєтку. Тепер цей будинок — власність Рексових батьків. Він, як і його дружина, обожнює детективні історії, тож, знайшовши в старовинному будинку альбом із засушеними квітками камелій, подружжя вирішує провести розслідування. Але ж раптом небезпека, з якою колись зіткнулася Флора, іще не минула? Чи спіткає Еддісон така сама доля, як і ту дівчину?
Роман «Остання камелія» отримав високу оцінку та був названий найочікуванішою книжкою року і бестселером за версією The New York Times.

Роман «Ожинова зима»  
Сіеттл, 1933. Самотня мати Віра Рей цілує свого трирічного сина Даніеля, вкладає спати й вирушає на роботу в нічну зміну в місцевий готель. Вона повертається, щоб виявити, що травнева хуртовина вкрила місто снігом, а її хлопчик зник. На замерзлій вулиці Віра знаходить його улюбленого іграшкового ведмедика, а сніг замітає будь-які сліди її сина чи злочинця.
Сіеттл, 2010. Репортер «Сіеттл Ґеральд» Клер Олдрідж отримує завдання написати про першотравневу «ожинову зиму» (пізнє весняне похолодання) і її двійника з минулого. Вона дізнається про викрадення, яке так і залишилося нерозкритим, і присягається віднайти правду. Виявляється, що між життями цих двох жінок існує багато несподіваних паралелей…
Роман «Ожинова зима» отримав високу оцінку від журналу «Ріал Сімпл» і названий «Найочікуванішою книгою осені» за версією «Кіркус Букс Рев’юс».


Роман «Фіалки в березні»
Успішна молода письменниця Емілі Вілсон вирушає з Нью-Йорка на острів Бейнбридж, щоб навідати двоюрідну бабусю Бі. Дівчина пережила розлучення та зіштовхнулася з творчою кризою, тож сподівається, що за межами мегаполісу зуміє опанувати свої думки й почуття. Однак життя на березі океану вже не таке безтурботне, яким здавалося в дитинстві під час канікул. Деякі мешканці острова неначе перебувають у мовчазній змові. Емілі захоплюється новим знайомим Джеком, але бабуся Бі всіляко виказує щодо цього невдоволення. До того ж дівчина знаходить дивний щоденник, який 1943 року належав якійсь Естер Джонсон. Поринувши в читання, Емілі вирішує, що мусить розібратися з таємницями минулого, своїми і чужими. Аби допомогти рідним і самій стати хоча б трошечки щасливішою.
Роман «Фіалки в березні» отримав багато позитивних відгуків та названий «Кращою книгою року» за версією A Library Journal

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше