Стати привабливою

13 січня 2016
Джорджина

Сьогодні наше життя все більше нагадує справжню боротьбу. Ви змушуєте себе встати з ліжка, залпом п'єте подвійну каву, несетеся на роботу, після роботи згадуєте про плани на вечір і кулею летите до місця зустрічі, вихідні переповнені роботою по будинку, дорученнями, походами в кіно, вечерями, сімейними зустрічами та іншими всілякими справами. Архіскладно виглядати навіть більш-менш добре, не кажучи вже про те, щоб виглядати привабливо. Іноді простіше поступитися і перетворитися на нечупару - це скуйовджене волосся, покрите плямами обличчя, довгі жахливі дні, старі розтягнуті светри і, нарешті, наші улюблені домашні тапочки. З ким таке не буває!
 


Процес вибору образу повинен приносити задоволення, але день за днем ​​він перетворюється на неприємну роботу і починає набридати. Ви стоїте перед шафою із сукнями з байдужим обличчям, не маючи ні найменшого поняття, що вдягнути. Тут лунає дзвінок у двері. Ви дуже хочете виглядати спокусливою, але у вас зовсім немає часу, щоб зібратися. Іноді здається, що найпростіше опустити руки і здатися. І тоді ви стаєте нечупарою.

Іноді ми мріємо, щоб з'явилася телефонна будка, в яку ми можемо вскочити, порахувати до десяти і вийти з неї абсолютно ыншою, але, на жаль, це трапляється тільки в кіно. У реальному житті немає таких телефонних будок, немає хресних фей, немає армії голлівудських фахівців, що працюють 24 години на добу, щоб ми виглядали прекрасно.

Наше божевільне життя і спонукало нас написати це. Ми облазили землю і небо, моря і гори, щоб знайти відповіді на життєвоважливе і злободенне питання: "як швидко перетворитися на стильну жінку, не витративши мільйонні статки?" Проводячи у ванній по кілька годин на добу з плойкою в одній руці та флаконом мусу в інший, в очікуванні, коли висохнуть нігті та нарешті вбереться жирний лосьйон для тіла, ми винайшли кілька прийомів, які допоможуть будь-якій жінці швидко і легко зібратися. Після довгих перевірок, доповнень і доробок ми вивели свою Формулу Краси / Привабливості.

У результаті на світ з'явилася ця інструкція "Як перетворитися на привабливу жінку рівно за 15 хвилин", яка допоможе в будь-яких повсякденних ситуаціях.

У житті стільки випадків, коли у вас немає бажання ставати привабливою, або ви думаєте, який у всьому цьому сенс, якщо ви сидите вдома. Але якби це було дійсно легко, хто б відмовився виглядати привабливо 24 години на добу? Як же ви можете встояти проти цього! Коли ви вечеряєте або відпочиваєте на природі, не забувайте про вашу привабливість Тепер саме час ніжно попрощатися з останнім спогадом про неохайність.

"Стати спокусливою" звучить трохи страхітливо, наче доведеться витратити на це роки або купу грошей, або пересадити ген, відповідальний за виграш у казино, щоб досягти успіху. Правда в тому, що, незважаючи на ваші розміри чи розміри вашого гаманця, кілька перевірених прийомів допоможуть вам виявити вашу внутрішню чарівність. Якщо ви вважаєте, що привабливими є тільки дівчата з обкладинок глянцевих чоловічих журналів, подумайте ще раз. Ви чарівні і навіть якщо ви не виглядаєте такою зараз, ми допоможемо вам підібрати свій індивідуальний стиль.

Маленький секретик? Щоб стати привабливою, вам не доведеться витратити багато часу, сил чи грошей. Якщо ви знаєте, як правильно розподілити час, це займе всього 15 хвилин в день. Довіртеся нам, ми провели "клінічні випробування" і з хвилюванням доповідаємо - це дійсно працює. Якщо ви не вірите, тоді прочитайте до кінця і потім ви ще скажете нам дякую!

Вам знадобиться всього 15 хвилин, щоби перетворитися з неохайної в привабливу жінку. Весь секрет у тому, щоб закласти правильну основу. Це допоможе заощадити багато часу і побачити різницю між п'ятнадцятьма хвилинами і п'ятдесятьма. Але головне - не тільки ви виграєте від цього - ваша сім'я і друзі ще будуть вам дякувати. Тепер, коли ви нетерпляче кричите: "Я буду готова через дві хвилини!", це так і буде.

Для початку трохи основних правил. Формула Привабливості займає тільки 15 хвилин, якщо у вас є міцний фундамент, з якого все починається - в іншому випадку ми не несемо відповідальності! Отже, у вас залишається п'ять хвилин, щоб одягнутися, п'ять хвилин на зачіску і п'ять хвилин на карколомний макіяж.

На деякі офіційні заходи потрібно трішки більше часу - весілля, урочисті обіди або будь-які інші заходи, на яких ви хочете виглядати привабливіше і гарніше, ніж зазвичай. Але в більшості повсякденних ситуацій ви не будете витрачати більше 15 хвилин, щоб причепуритися і піти по справах.

Єдине, що ми не включаємо в ці 15 хвилин - це душ, тому що його можна приймати в будь-який зручний для вас час. Тому що ми знаємо, що ви можете бути однією з тих, хто любить виспівувати в душі годинами.

Ось все необхідне, що вам потрібно, щоб створити міцний фундамент. Щось потрібно робити раз на тиждень, інше раз на місяць або час від часу, але якщо ви візьмете за правило регулярно займатися собою, то ці дрібниці можуть перетворитися на цеглинки, з яких складається ваш новий спокусливий образ.

Е. Рубін, Р. Мойсер

Далі - Привабливе обличчя
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше