Шосте Чуття потішили слухачів сучасною обробкою народної пісні


Львівські рокери з гурту Шосте Чуття вирішили спробувати себе у виконанні української етнічної музики. До слова, раніше колектив не виконував фольклору, отож, композиція "Як приїхав" стала експериментом та справжнім викликом для музикантів.

Текст залишили, а от звучання зазнало докорінних змін: потужне гітарне звучання гармонійно поєднали з програшами на народні мотиви.

"Завжди мріяв змішати декілька стилів в одній композиції, і от випала така нагода попрацювати з народною піснею у фольк-роковому варіанті. Результат вийшов доволі успішним та оригінальним. Він запалюватиме емоції людей і змушуватиме їх відриватись на повну." – розповів фронтмен гурту Михайло Бучковський.


Як зізнались музиканти, готували трек для телешоу, проте композиція наскільки сподобалась шанувальникам, що було прийнято рішення включити її до майбутнього лонгплею формації, над яким наразі активно працюють хлопці.

Почути композицію вживу можна буде уже під час сольного концерту гурту у Львові в рамках туру "Правда". Надалі музиканти планують відзняти кліп на представлену пісню та презентувати авторський сингл. Отож слідкуйте за новинами та підписуйтесь на офіційні спільноти колективу в соцмережах аби першими дізнаватись про новинки гурту.

Матеріад підготовано порталом UA ROCK: Музика-Доступна.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше