Пряме зіткнення сил Світла та Темряви

У 2023 році частина тих, хто вдало ховався у тіні, покажуть своє справжнє обличчя. Спроби сховатися припинятимуться знизу. Час міркувань переходить до часу дії.

Якщо ми не використовуємо ці енергії, то цикл, але вже без участі людей, повториться у 2027 році (це насамперед стосується України, яка веде дві війни: зовнішню – з російською агресією та внутрішню – з корупцією чиновників влади – ВЗ), коли людство все одно прийде або буде приведене до фази активної дії.

Сховатись за слова буде неможливо (що зараз робить корумпована українська влада, намагаючись зберегти в Україні фактично режим «зеленого більшовизму» – ВЗ). Потрібно буде демонструвати справи. Головним суддею чи мірилом справ поступово стає народ. Більш проявленим це буде у 2024 році (саме цього року в Україні мають відбутися президентські та парламентські вибори - ВЗ).

Але перші результати зміни Свідомості ми побачимо у трьох хвилях подій: весна 2023 року – березень, квітень; серпень і жовтень 2023 року; листопад 2023 року. Те, що зберігалося в полі почуттів чи ментальному полі, буде реалізовано у вигляді дій та будуть отримані перші результати. Чому три хвилі? Людям надано можливість виправити результати та коригувати події через дії.

Ми зайшли до коротких кіл часових петель, які формують обмежені площини подій. З одного боку, ми, концентруючись на яскравому ряді подій, не бачимо всієї картини, і це обмежує наш кругозір. З іншого боку ця ж особливість сприйняття подій, не дає нам можливість включити найбільш руйнівний механізм – увійти до смертельного для всієї планети резонансу.

Тому Ієрархією часу було штучно розірвано потік часу на окремі шматки із загальної тканини буття, і дія цих шматків була обмежена простором. Вірніше сказати, дія фракталів часу поширюється на окремі шматки простору, і не узгоджені між собою. Події в одній частині простору можуть і повторюватимуться, і матимуть інше чуттєве наповнення.

Девізом 2023-го року для одних країн буде руйнація, для інших – усвідомлення, і тільки до кінця 2023-го року проявиться творення.

Ці досить загальні гасла змушують вас поміркувати, що таке «руйнування», що для вас «творення», і що для вас «усвідомлення». І в залежності від вашого особистого сприйняття подій будуватиметься і ваше життя.

Як тільки людина поставить собі питання і чесно на нього відповідає, вона здатна змінювати свій простір, а відповідно і змінювати життя, і впливати на подій свого фракталу часу.

Прискорення подій у 2023 році можна порівняти з часом у 40 років.

Саме цей термін ви проживете за один рік. Це термін, який ви дозволяєте собі прожити, пробути між інкарнаціями, щоб вийти оновленими в Нову реальність.

Світ створив вам ці можливості.

Розпорядіться ними божественно.

Нехай буде з вами Світло.

www.youtube.com

 Канал Мировой Ченнелинг

Фрілансер Валерій Зміївський

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше