Проституція в Україні має бути узаконена

2 квітня 2016
Валерія
Свій матеріал я почну з простого та банального запитання: "Чому дівчата і жінки йдуть до проституції?" Відповіді кожному відомі – безробіття, потреба швидко заробити гроші, познайомитись з якимсь "нафтовим" принцом та вийти за нього заміж або просто певний відсоток жіночої статі полюбляють секс і бажають поєднати приємне з корисним. Звичайно, можуть бути й інші пояснення цих дій – я лише наголосила на більш відомих фактах.

Останнім часом в Україні проституція набирає швидкості та росте – мабуть, через кризу, яка позбавила багатьох громадян робочих місць. Також тут головну роль відіграв курс долара, через який УСЕ виросло в ціні. Тут можна погодитись з однією з версій того, що багатенько студенток, які приїхали у великі міста шукати своє щастя та славу, йдуть до проституції аби заробити гроші на навчання, гуртожиток чи квартиру, на продукти харчування та ін. Погодьтесь, коли людей мучить безвихідь, вони можуть піти на такий крок, аби врятувати положення – тут ми не маємо права когось засуджувати, тому що це власний вибір особистості.

Однак, якщо все ж таки жінки вдаються до продажу свого тіла та, як у них прийнято говорити – "надавання інтим-послуг", все це має бути узаконено, щоби повія мала захист, зарплатню та соціальний пакет. Тобто, жінка, яка працює у такій секс-індустрії, не повинна бути жертвою зґвалтування, знущання та побиття! У неї повинні бути певні обов’язки, які не мають переходити за межі дозволенного, у неї має бути офіційна зарплатня, медогляд за рахунок місця роботи, відпустка, лікарняні та пенсія!

У таких країнах, як наша держава та інших, де проституція поза Законом, до повії ставляться, як до ганчірки і знущаються над нею, мовляв: "Ти – повія і це твоя робота". Після знущань гроші, зазвичай, платять сутенерові, і вже він вирішує, який відсоток від отриманого віддасть дівчині чи жінці. А може взагалі і не заплатити їй, збрехати, що клієнт залишився незадоволеним і ще й поскаржився на повію. Звичайно, існують заклади, де сутенер з повією укладають певний договір про співпрацю, але таких закладів дуже мало!

Офіційно проституція узаконена в таких країнах: Нідерланди, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Греція, Туреччина, Угорщина та Латвія. У таких країнах люди, котрі продають своє тіло, мають рівні права між усіма громадянами, тобто, вони так само сплачують податки, мають право на медичне страхування та пенсію.

Якщо проституція припинить знаходитися поза рамками Закону, це також може допомогти, зупинити поширення венерологічних захворювань. Нагадаємо, що Україна займає одне із лідируючих місць за захворюваністю на СНІД, який також передається статевим шляхом. У нашій країни минулого року визнали, що в Одесі було зафіксовано більше всього випадків захворювання на СНІД. Здогадатись, гадаю, не важко чому – портове місто, насичене туристами та молоддю. Проституція тут також процвітає, оскільки тут знаходяться багато гостей міста та моряків далекого плавання.

Однак, це зовсім не означає, що до Одеси їздять тільки заради повій та сексуальної насолоди, проте вартість південної сексуальної втіхи ще у 2012 році становила 1500-10000 грн. Зараз, коли долар "стрибнув", боязно уявити, яку ціну становитимуть "інтим-послуги" у курортному місті, але, не дивлячись на це, проституція нікуди не зникла, а продовжує стрімко розвиватись!

У 2015 році Народний депутат Андрій Немировський пропонував узаконити проституцію, навіть подав такий Законопроект. Однак, через деякий час відмінив його. Пояснив це тим, що хотів, аби депутати звернули увагу на розвиток проституції в країні, що такий безлад не повинен існувати і з цим варто щось робити.

Узаконена, а не поза Законом, проституція – це відповідальний крок, який варто зробити, щоби припинити розвиток збочених та безкарних секс-послуг та спрямувати перетворення нашої держави у дійсно Європейську країну, де в окремих державах за цим уважно слідкують!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Татьяна 12 квітня 2016
Полностью согласна с тем, что нужно узаконить проституцию!!! )))
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше